Gabriela Dinu Știri 30.11.2021 14:52

Program Pro TV de 1 decembrie. Ce programe speciale vor fi de Ziua Națională a României

Program Pro TV de 1 decembrie. Ce programe speciale vor fi de Ziua Națională a României

Pro TV are program special în fiecare an de 1 decembrie. Şi nu doar pentru că este Ziua Naţională a României, ci pentru că în această zi se sărbătoresc şi ei.

Pe 1 decembrie 1995, Andreea Esca intra pentru prima dată în emisie de la pupitrul ştirilor Pro TV şi postul din Pache Protopopescu transmitea pentru prima dată în România.

Ce vedem la Pro TV pe 1 decembrie?

De aceea, ziua aceasta are dublă însemnătate pentru cei de la Pro TV şi în acest sens le-au pregătit fanilor o mulţime de surprize, în care sunt implicate vedetele postului.

Ştirile Pro TV de dimineaţă dau startul zilei începând cu ora 6:00, când Andreea Marinescu şi Mihai Dedu vor prezenta cele mai importante fapte ale dimineţii, culimând cu parada militară din Piaţa Arcul de Triumf, care va fi relatată de la faţa locului de către Cristian Leonte.

Citeşte şi:

Gradele de rudenie. Ce diferențe există între Codul Familiei și cel care circulă în popor
Cununie cum rar s-a mai văzut, sâmbătă, la Starea Civilă din Iași. Cu cine s-a măritat Valentina, tânăra de 26 de ani din imagine

După paradă, urmează jurnalul orei 13:00, care va fi prezentat de Diana Enache, iar începând cu ora 14:00 echipa de la Vorbeşte lumea se uneşte cu cea de la Măruţă într-o ediţie specială „Zi de bine, România”.
Adela Popescu şi Cătălin Măruţă le-au pregătit fanilor o emisiune încărcată de invitaţi speciali şi momente spectaculoase.

De la 18:00, este difuzată o altă emisiune preferată de urmăritorii Pro TV şi anume „Ce spun românii”, a lui Cabral. Echipele care vor participa la concursul din 1 decembrie sunt formate din Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Cleopatra Stratan, Otilia Bilionera și Jorge, din echipa EST și Horia Brenciu, Răzvan Raț, Edward Sanda, Cătălin Cazacu și Mihaela Tatu.

Începând cu ora 19:00, Andreea Esca va prezenta cele mai importante ştiri ale zilei, în care sunt incluse şi momente realizate de echipa România, te iubesc!

Theo Rose încheie seara de live-uri prin emisiunea SuperStar România, de la ora 20:30. De la 23:30, Pro TV va difuza filmul „A fost odată la…Hollywood”.