Gabriela Dinu Știri 03.10.2022 12:38

Program Lidl de iarna. Magazinele au un orar redus din cauza crizei energetice

Program Lidl de iarna. Magazinele au un orar redus din cauza crizei energetice

Criza energetică i-a făcut pe cei de la Lidl să îşi modifice programul de funcţionare. Astfel, magazinele se vor închide mai devreme, intrând într-un program de iarnă, iar din primăvară se aşteaptă ca orarul să revină la normal.

Începând cu data de 26 septembrie, programul tuturor magazinelor Lidl România a fost redus cu o oră, pentru ca prin acest nou orar de iarnă să poată fi economisită energie electrică, după cum au anunţat reprezentanţii concernului german.

Cum e deschis la Lidl pe programul de iarnă?

„Lidl România este o companie preocupată permanent de sustenabilitate și implicit de conservarea resurselor. Acest orar este un orar de iarnă, așa cum am mai avut și în trecut, care ne permite și să economisim energie”, au spus cei de la Lidl pentru Libertatea.

Asta după ce în presă se aflase informaţia că programul va fi redus pentru ca Lidl România îşi doreşte să contribuie la planul de reducere a consumului de energie electrică din perioada de vârf, de consum. Toată Europa s-a aliniat recent la acest program şi majoritatea firmelor care şi-au permis au redus programul de funcţionare pentru a reduce şi consumul de energie electrică, într-o perioadă grea pentru planeta noastră.

Citeşte şi:

TOP produse vândute la Lidl care dispar cu baxurile de pe rafturi și nu stau mai multe de câteva ore în magazine

Astfel, noul program al magazinelor Lidl va fi de acum de la 7:30 şi până la ora 21:00, acestea urmând a se închide cu o oră mai devreme faţă de cum se închideau până acum. Totodată, duminica, acestea îşi vor deschide uşile pentru clienţi începând cu ora 8:00 şi se vor închide la 19:00.

O singură excepţie există, însă, aceea a magazinului Lidl din Medgidia, situat pe strada Independenţei, nr 12, care îşi păstrează programul actual pentru zilele de duminică, adică va funcţiona în intervalul orar 8:00 – 18:00.

Program Lidl România, din septembrie 2022:

Luni – Sâmbătă: 7:30 – 21:00
Duminică: 8:00 – 19:00

Desigur că programul de funcţionare nu va influenţa în niciun fel promoţiile şi ofertele aşteptate săptămânal de românii din toată ţara. Prin aplicaţia Lidl aceştia au parte şi de reduceri considerabile, plus cadouri reprezentate de produse şi şanse de înscriere la concursuri unde se pot câştiga inclusiv autoturisme.