Păcuraru Stelian Știri 24.04.2022 08:00

Cum poți descărca online catalogul Lidl cu ultimele oferte și promoții

Cum poți descărca online catalogul Lidl cu ultimele oferte și promoții

Lidl este unul dintre cele mai vizitate hipermarketuri din România, iar produsele disponibile acolo, unele chiar în exclusivitate, sunt la mare căutare printre români. De multe ori, oamenii se informează despre ofertele de la Lidl direct din magazine sau de pe rețelele de socializare, dar cataloagele cu oferte rămân în continuare un punct de referință în zona de marketing.

Desigur, trăim în 2022, o lume în care tehnologia avansează rapid și ziarele sau pliantele tipărite sunt pe cale de dispariție. Dacă nu ai noroc să stai într-un bloc în care catalogul Lidl săptămânal să fie lăsat în cutia poștală, atunci îți recomandăm o soluție extrem de simplă. Program LIDL Paște 2022!

Cum poți descărca online catalogul Lidl

Poți descărca direct de aici catalogul Lidl ONLINE! Imediat după ce accesezi link-ul, vei fi direcționat către site-ul celor de la Lidl, acolo unde, în secțiunea cataloage online, vei putea observa cataloagele propuse săptămânal sau lunar.

În partea de sus vor fi întotdeauna cele mai noi cataloage, în timp ce, sub acestea, vor fi versiunile mai vechi, în cazul în care doriți să comparați prețuri sau să descoperiți produse noi pentru familia dumneavoastră.

Din momentul în care ați găsit catalogul dorit, aveți varianta ”Vezi PDF”, ceea ce înseamnă că modelul de catalog dorit se va desfășura pe site, sau varianta ”DESCARCĂ PDF”, ceea ce se traduce prin downloadarea catalogului, în format PDF, la dumneavoastră în calculator, laptop sau telefon mobil pentru a-l putea accesa când doriți, chiar și fără acces la internet. Cum descarci catalogul Kaufland!

Pe site-ul celor de la Lidl pot fi găsite atât versiunile normale de cataloage, cât și varianta revistei Lidl Deluxe.