Ionuț Nițulescu Știri 02.01.2023 22:18

Program Penny de Crăciun. Când se închid magazinele și care este orarul de sărbători

Program Penny de Crăciun. Când se închid magazinele și care este orarul de sărbători

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar magazinele se pregătesc pentru o perioadă extrem de aglomerată. Magazinele Penny își vor modifica programul în perioada Crăciunului și a Revelionului. 

Penny și-a modificat programul pentru starea de alertă, iar în mod normal acestea sunt deschise între 07:30 și 21:00, având în vedere că toate magazinele se închid la ora 21:00.

Program Penny de Crăciun. Când se închid magazinele

Între 21 și 23 decembrie magazinele Penny vor avea program normal, de la 07:30 la 21:00, pe 24 decembrie magazinele vor fi deschide de la ora 07:00, mai devreme cu o jumătate de oră decât programul normal, până la ora 18:00. Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, vor fi închise toate punctele de lucru Penny. În a doua zi de Crăciun, programul va fi unul scurt, de la ora 09:00 la ora 16:00.

Mai pot interveni unele diferenţe de program în funcţie de magazin, iar toate aceste detalii se vor regăsi pe website-ul oficial

Citește și: Program Kaufland de sărbători. Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion. Cum se lucrează pe 25, 26 decembrie şi 1, 2 ianuarie

Penny, unul dintre cei mai mari retaileri din România

REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY Market, conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Pe această piață, PENNY Market operează cu peste 260 de magazine și se află în plină expansiune, având peste 4.500 de angajați.

Magazinele Penny Market au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. În prezent, reţeaua PENNY Market în România este alcătuită din 276 de magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajaţi.