Ionuț Nițulescu Utile 09.11.2021 11:48

Program Black Friday 2021 la eMag, Fashion Days, Media Galaxy, Flanco, Altex

Program Black Friday 2021 la eMag, Fashion Days, Media Galaxy, Flanco, Altex

Mai este putin timp până la Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, iar retailerii fac ultimele pregătiri. Există magazine au furat însă startul, astfel că mulți români au făcut deja și primele cumpărături.

Pandemia de coronavirus a transformat comerțul. Românii au devenit mai îndrăzneți și au preferat în această perioadă să facă cumpărături din fața calculatorului, ceea ce a dus la o explozie a comerțului online. Retailerii se așteaptă în acest an la vânzări record de Black Friday. Poți găsi toate produsele cu reduceri de peste 50 % la Fashion Dayx accesând acest LINK.

Magazinele care au început deja Black Friday

Flanco a început sărbătoarea reducerilor încă din 23 octombrie, iar reprezentanții magazinului au anunțat că reducerile se vor încheia pe 30 noiembrie. Ofertele sunt impresoinante. Românii pot cumpăra peste 1 milion de produse cu reduceri de până la 80% din magazine, dar și online.

Citește și: Când are loc Black Friday la Digi RDS&RCS

Black Friday la eMAG și Fashion Days

Ar fi bine ca pasionații de modă să se pregătească din timp. Fashion Days anunță reduceri de până la 80%. Promoția de Black Friday începe pe 10 noiembrie. Dacă descarci aplicația vei fi anunțat îndată de începerea evenimentului. Poți găsi toate produsele cu reduceri de peste 50 % la Fashion Dayx accesând acest LINK.

Anul acesta este a 11-a ediție Black Friday la eMAG care va avea peste patru milioane de produse reduse, suma reducerilor fiind de peste 300 de milioane de lei. Poți vedea AICI toate reducerile de Black Friday la eMag

Evenimentul va începe vineri, cel mai probabil, la primele ore ale dimineții, în jurul orei 7. În 2020, eMAG a dat startul cumpărăturilor online în vinerea neagră la 7:25, iar ofertele nu s-au prelungit în weekend.

Program Black Friday Altex și Media Galaxy

Nici Altex și Media Galaxy nu stau rău la capitolul reduceri. Și aici promoțiile au început deja și vor dura până pe 2 decembrie. Anul acesta, de Black Friday sunt reduceri chiar și de peste 50%, la toate categoriile de produse care sunt vândute atât online, cât și în magazine.

Cei de la evoMag au organizat reducerile în mai multe etape, chiar de la finalul lunii octombrie. Găsești electronice și electrocasnice reduse chiar și cu 85%.