Victor Dragodan Știri 26.08.2022 18:31

Prognoza METEO ANM, 11 septembrie. Vreme caldă și cer senin în aproape toată țara

Prognoza METEO ANM, 11 septembrie. Vreme caldă și cer senin în aproape toată țara

Meteorologii vin cu vești bune pentru final de săptămână. Vremea se menține caldă, temperaturile înregistrate fiind ușor mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Iată prognoza meteo pentru București pentru data de 11 septembrie, dar și ce anunță meteorologii pentru munte și mare. 

ANM: cum va fi vremea în principalele regiuni

Vremea rămâne în continuare frumoasă, iar meteorologii nu au anunțat schimbări majore. Este un final de săptămână perfect, am putea spune, cu cer senin și temperaturi maxime încadrate între 26 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

În zona montană însă, în prima parte a zilei, vor fi înnorări temporare și izolat se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, însă acesta va suferi ușoare intensificări în prima parte a intervalului, în special la altitudini mari, iar local și în regiunile sudice.

Vremea în București 11 septembrie 2020

Și în București vremea se va menține caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla moderat atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Temperaturile rămân ridicate, valoarea maximă situându-se în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Șansele de precipitații sunt de 10%, conform ANM.

Prognoza METEO ANM, 11 septembrie.
Prognoza METEO ANM, 11 septembrie.

Vremea la munte și la mare 11 septembrie 2020

Dacă v-ați făcut planuri să petreceți acest weekend la malul mării, trebuie să știți că vremea este de partea voastră. Cerul va fi senin, iar vântul va bate moderat spre slab, cu o viteză de maximum 8m/s. Șansele de ploaie sunt de 10%, iar temperatura maximă a zilei va fi de 26 de grade. Ar fi bine să vă luați și haine ceva mai groase în bagaj, căci noaptea temperatura scade destul de mult. Valoare minima anunțată de ANM va fi de 18 grade Celsius.

La munte, temperaturile sunt ceva mai scăzute și cresc și șansele de ploaie, până la 35%. Conform ANM, temperatura maximă înregistrată pe 11 septembrie va fi de 24 de grade, iar cea minimă de 13 grade.