Ionuț Nițulescu Știri 24.12.2022 15:21

Top 3 cele mai populare parcuri de aventură de lângă București

Top 3 cele mai populare parcuri de aventură de lângă București

Cauți un loc în care să scapi de agitația Capitalei, în aer liber și potrivit și pentru copii? Un parc de aventură este locul ideal pentru a petrece o zi de weekend. Distracție și adrenalină, în familie.

Ai vrea să pleci undeva în weekend, dar parcă și numai gândul că vei petrece o veșnicie pe Valea Prahovei îți dă fiori, nu-i așa? Există câteva parcuri de aventură cu adevărat deosebite chiar lângă București. Iată ce trebuie să știi despre fiecare în parte.

Parcul de aventură din mijlocul Bucureștiului

Aventura Park Herăstrău

Aventura Parc Herăstrău (foto: facebook.com/pg/Park-Aventura-Herăstrău)

Probabil că vei fi surprins să afli că poți scăpa de agitația Capitalei, chiar în mijlocul ei. Este un mod senzațional de a petrece timp în mijlocul naturii, chiar dacă te afli, de fapt, în inima orașului.

Există un parc de aventură chiar în Parcul Herăstrău, lângă Grădina Japoneză, ce promite distracție pe cinste. Există 4 trasee structurate pe grupe de vârstă, începând de la 4 ani. Dificultatea acestora crește în mod progresiv.

Program de funcționare: sâmbătă și duminică, de la 10.00 la 20.00.

Pentru două ore de distracție de la Aventura Parc Herăstrău, adulții vor trebui să scoată din buzunare 45 de RON, iar biletul pentru copii costă 35 de lei. Fiecare oră suplimentară se plătește cu 15 lei pentru copii, respectiv 20 pentru adulți.

Aici se pot organiza și petreceri, aniversări și team-buildinguri, iar pentru grupuri puteți beneficia de reduceri. Găsiți AICI mai multe detalii.

Distracție pentru copii și părinți lângă București

Aventura Parc Comana

Aventura Parc Comana (foto: facebook.com/pg/parcaventuracomana)

Probabil că unul dintre cele mai cunoscute parcuri de aventură este cel de la Comana. Acesta include o serie de elemente suspendate la diferite înălțimi prin intermediul a șase trasee pentru copii și trei pentru adulți, de dificultate progresivă. În plus, aici veți găsi și o tirolină peste lac și o cascadă de tiroliene.

La Comana veți găsi multe altele, nu doar un parc de aventură. Adulții se pot bucura de trasee offroad, zone amenajate pentru picnic și grătar, dar și plimbarecu barca pe deltă.

Parcul de aventură Comana este situat la 35 de km de Bucuresti, în localitatea Comana din județul Giurgiu, str. Gellu Naum, 607, în incinta Resortului Casa Comana.

Program de funcționare: luni – vineri de la 09.00-17.00; sâmbătă și duminică de la 09.00-19.00.

Trei ore petrecute în parc costă 50 de lei, în preț fiind incluse și 3 treceri cu tiroliana peste lac.

Edenland Park

Edenland Park (foto: edenland.ro)

Edenland Park reprezintă destinația ideală în aer liber pentru cei care vor să experimenteze o zi plină de adrenalină. Cel mai mare parc de aventură din România se află la în pădurea Balotești, la 20 de minute de mers cu mașina de București.

Aici veți găsi activități pentru toți membrii familiei: trasee în copaci, escalada, biciclete, ferma animalelor, paintball sau tir cu arcul. Puteți petrece noaptea aici în casuțele din copaci.

Accesul în parc se face contracost, după cum urmează: adulți – 15 lei, copii peste 3 ani – 10 lei. Trebuie să știți însă că activitățile din parc se plătesc separat.

În ceea ce privește programul de funcționare, parcul este deschis în fiecare zi, de la ora 10.00, până la … apusul soarelui!

Pentru parcul de aventură se percep următoarele tarife:
Adulți – 60 lei
Copii (între 10 – 17 ani) – 45 lei
Copii (între 4 – 9 ani) – 35 lei