Mocanu Cosmin Trending 27.11.2022 12:02

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna noiembrie

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna noiembrie

Luna noiembrie va fi una plină de evenimente, anunță astrologul Camelia Pătrășcanu în horoscop. Cine urmează să fie cei favorizați de astre și cine nu? Conform previziunilor, berbecii și vărsătorii trebuie să își facă loc în buzunare pentru că urmează să aibă parte de venituri importante.

Horoscop luna noiembrie. Care sunt previziunile Cameliei Pătrășcanu?

HOROSCOP BERBEC – Au o primă săptămână din noiembrie foarte activă, dar trebuie să fie foarte, foarte atenți la modul în care aleg să gestioneze relațiile, susține Camelia Pătrășcanu.

Berbecii trebuie să își folosească principala calitate și pot avea, astfel, negocieri, încheieri de contracte pe sume frumoase. Atenție la aspectele juridice, mai ales la jumătatea săptămânii.

HOROSCOP TAUR – Și ei sunt orientați spre relații și colaborări, însă focusul lor este pe propriul interes. Sunt foarte atenți la gesturi, lucruri subtile. În weekend pleacă din oraș.

HOROSCOP GEMENI – Muncesc foarte mult, au multe planete în zona muncii, au parte de o schimbare în zona profesională. Schimbările sunt bune. În a doua jumătate a săptămânii să fie atenți la o greșală pe care riscă să o facă și cineva o amendează.

HOROSCOP RAC – În primele zile ale lunii va fi mult de munca. Au spirit de independență foarte accentuat. Nu e rău. Sunt în lumea lor și sunt foarte originali. Practic, sunt excepționali! În schimb, trebuie să fie atenți joi si vineri daca ce și-au propus să facă este și corect moral, juridic sau financiar.

HOROSCOP LEU – Multe planete in zona caminului. Au nevoie de confort si siguranta. Unii se retrag, Altii se ocupa de sanatate. În weekend se reincarca bateriile.

HOROSCOP FECIOARĂ – Au minunate aspecte privind cercetarea sau educația. Fac cursuri, citesc carti, îsi rezolva niste enigme. Proiectele educationale le sunt aprobate cu succes. Pot depăsi examene cu brio.

Se anunță venituri importante

HOROSCOP BALANȚĂ – Saptamana aduce bani si pot avea realizari materiale orientate spre casa si camin. Joi sa fie atenti la aspecte juridice sau administrative care țin de activitatea profesională.

HOROSCOP SCORPION – Săptămână intensa, sunt cu totul interesati ca lucrurile să iasă foarte bine. Au rezultate financiare. Au fler în a face lucrurile să meargă mai bine. În weekend au deplasări.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Renunțați la excese. Luni si marti trebuie să fiți atenți să nu fie jocuri necinstite la locul de muncă. Altfel, puteți pierde bani frumoși.

HOROSCOP CAPRICORN – Saptamana cu bucurii sentimentale. Vor sa se bucure de bucuria altor persoane.Copii sau parteneri de viata. În weekend, atentia cade pe propria persoana.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Sunt foarte activi, au realizări și fac lucruri grozave. Sunt apreciați, cu multă muncă dar și cu mulți bani. Joi să fie atenți la popularitate. Nu toată lumea ii laudă. Să fie atenți la critici.

Horoscop Camelia Patrascanu. Ce ne așteaptă în a doua jumătate a lunii noiembrie

HOROSCOP BERBEC – Au întâlniri foarte importante. Probabil că se supun mai puțin ordinelor altora, dar vor avea, în weekend, călătorii lungi. Atenție la drum, dar mai ales la sănătate.

HOROSCOP TAUR – Se informează luni și marți în special. Au foarte multe acte de rezolvat. În weekend le-ar prinde foarte bine un model pozitiv.

HOROSCOP RAC – De miercuri, Mercur retrogradează în zona relațiilor. Toată săptămâna sunt atenți pe colaboratori. Mercur retrogradează în zona colaborărilor. Vor face acele schimbări la care se gândesc.

HOROSCOP LEU – Leii au o săptămână emoțională. Mintea este eliberată de șuvoiul sentimentul și i se deschid ochii. Luni și Marți zile foarte bune sub aspect profesional dacă se impun.

Mercur retrogradează în noiembrie

HOROSCOP FECIOARĂ – Sunt chemate să își facă mai auzit cuvântul. Venus iese din retrogradere în zona banilor. Discuții în familie. E posibil să nu se simtă sigure pe ele.

HOROSCOP BALANȚĂ – O săptămână favorabilă în aspectul financiar. Să aibă grijă de ele în ce fac. Mercur retrogradează în zona planurilor.

HOROSCOP SCORPIONI – Scorpionii își recalculează bugetul încât la final să se iasă pe plus. O agendă foarte încărcată, multe întâlniri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Se pot răzgândi în urma unor procese de autoanaliză. S-ar putea ca impresia despre ei și despre alții să se schimbe. Nu prea scot bani din buzunar. Distracțiile la final de săptămână sunt economice.

HOROSCOP CAPRICORN – Vin bani. Din această săptămână pun lucrurile într-o altă lumină. Mai multă atenție sănătății. Recomand să treacă pe la medic.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Hartă foarte bună în zona carierei. Pot culege niște roade. Pot semna niște acte la final de drum, dar un prieten riscă să iasă din tabăra lor. Relație bună cu apropiații. Nu au voie să cheltuiască în weekend.

HOROSCOP PEȘTI – Săptămână cu situații neașteptate. Au de dat explicații. Un eveniment din trecut apare la suprafață și trebuie să explice ce au avut în minte când au luat decizii. Pierd influența în mediul profesional.

Ce ni se întâmplă în ultimele zile din noiembrie

HOROSCOP Berbec. Au o săptămână interesantă. Sunt foarte energici, hotărâți, nu se lasă intimidați de nimeni.

HOROSCOP noiembrie Taur. Corectează niște lucruri luni și marți. Foarte inspirați miercuri și joi, au idei de afacaeri și se implică în proiecte.

HOROSCOP Gemeni. O săptămână care pune accentul pe prieteni. Multe lucruri descoperă acum.

HOROSCOP noiembrie Rac. Au săptămână valoroasă. Luni și marți sunt autoritari, trebuie să ia decizii.

HOROSCOP Leu. Se bucură de întâlniri frumoase luni și marți. Miercuri și joi au zile foarte importante în carieră.

HOROSCOP Fecioară. Foarte bine se descurcă, mai ales miercuri și joi. Au vești bune, mai ales dacă așteaptă un mail important sau o aprobare.

HOROSCOP Balanță. Pot exista dispute luni și marți, își apără punctele de vedere. Se pot împăca cu persoane cu care nu s-au mai înțeles.

HOROSCOP Scorpion. Sunt hotărâți să muncească. Au multe lucruri de rezolvat. Trebuie să se miște cu viteză. Pot exista conflicte cu persoane care îi suprasolicită.

HOROSCOP Săgetător. Miercuri și joi sunt zile favorabile la muncă. Se analizează foarte mult și își dau seama de greșeli de atitudine pe care le corectează.

HOROSCOP Capricorn. Pun accentul mai mult pe relații personale. Și cariera este regândită.

HOROSCOP Vărsător. Se mobilizează, au multe întâlniri, discuții, proiecte. Miercuri și joi au discuții în familie reparatorii.

HOROSCOP Pești. Sunt cu ochii pe bani. Muncesc cu spor pentru a obține ce-și doresc.