Gabriela Dinu Știri 14.09.2021 21:18

Precomandă Iphone 13. Când îl poți comanda la eMag, Altex sau Evomag și ce preț vor avea cele 4 modele

Precomandă Iphone 13. Când îl poți comanda la eMag, Altex sau Evomag și ce preț vor avea cele 4 modele

Iphone 13 a fost lansat marţi, începând cu ora 20:00 a României. Apple a pregătit variante upgradate pentru toate cele patru modele de iPohne 13, adică Mini, Standard, Pro şi Pro Max. Poți comanda noile telefoane Apple Iphone 13 de la eMag accesând acest LINK.

După lansarea smarphone-urilor se vor putea face şi precomenzi. Începând cu data de 17 septembrie vor putea fi comandate telefoanele de ultimă generaţie în Statele Unite. Iar după o săptămână, precomenzile vor putea fi realizate şi din România. Cei de la eMag vor avea disponibil noile telefoane Apple la precomandă.

Cum poţi face precomandă de iPhone 13 la eMag, Evomag şi Altex?

După ce vor fi listate pe site-urile de specialitate de la noi, cele mai noi telefoane lansate de Apple vor putea fi comandate. eMag, Evomag, Altex, iStyle şi nu numai sunt magazinele care vor comercializa iPhone 13 în toate cele patru versiuni ale sale. Ţineţi cont, însă, că preţul ar putea fi diferit la fiecare magazin în parte, în funcţie de taxele pe care le va impune fiecare.

Atunci când vine vorba de bani, este aşteptat ca preţul stabilit de producător, la care se vor adăuga şi alte taxe, să fie după cum urmează:

  • iPhone 13 Standard – 799 dolari:
  • iPhone 13 Mini – 699 dolari;
  • iPhone 13 Pro – 999 dolari;
  • iPhone 13 Pro Max – 1099 dolari.

Evenimentul de lansare a telefoanelor de ultimă generaţie produse de Apple va avea loc marţi, 14 septembrie, începând cu ora 20:00 a României şi va putea fi urmărit în format live stream în întreaga lume, accesând acest link.

Se aşteaptă ca iPhone 13 să aibă parte de îmbunătăţiri considerabile privind atât camera frontală cât şi cea de pe spate. Vorbim la singular, dar corect se pare că ar fi pluralul, căci pe faţă ar urma ca iPhone 13 să aibă nu una, ci 3 camere! Rămâne de văzut în ce măsură se va şi materializa acest zvon, însă specialiştii de peste ocean aşa au lăsat să se înţeleagă.

Astfel, după lansare, românii îşi pot precomanda oricare din cele patru versiuni de iPhone 13 de pe site-urile partenere şi se vor putea bucura de noul gadegt cel mai târziu la jumătatea lunii octombrie.