Gabriela Dinu Știri 13.09.2021 14:29

La ce oră începe lansarea Iphone 13, din cadrul evenimentul Apple din 14 septembrie

La ce oră începe lansarea Iphone 13, din cadrul evenimentul Apple din 14 septembrie

Fanii iPhone aşteaptă cu nerăbdare lansarea ultimului produs de la Apple şi e doar o chestiune de ore până vor vedea cum arată noul iPhone 13.

Gigantul Apple a făcut anunţul privind lansarea noilor gadget-uri prin intermediul unei invitaţii de presă puţin ambigue. De aceea, specialiştii nu ştiu încă la ce să se aştepte privind produsele care vor fi lansate. Când vor deveni disponibile și în România, poți comanda noile telefoane Apple Iphone 13 de la eMag accesând acest LINK.

Când şi la ce oră se lansează iPhone 13, de la Apple?

Evenimentul va avea loc marţi, în a doua parte a zilei. Se numeşte „California Streaming” şi va fi transmis, după cum îi spune şi numele, în format online. Se va vedea, desigur, în toată lumea.

Românii interesaţi de lansarea noului iPhone 13 vor putea viziona transmisiunea live marţi, începând cu ora 20:00 a României. Ultimele produse iPhone au fost lansate în urmă cu mai puţin de un an, din octombrie 2020 oamenii au luat cunoştinţă cu cele mai noi modele de iPad şi Apple Watch.

Doritorii îşi pot procura noul telefon începând cu 17 septembre, însă doar cei din ţările care fac parte din „primul val”. Specialiştii români preconizează că la noi în ţară ar putea ajunge abia spre finalul acestei luni, după precomenzi.

Ce ecran va avea iPhone 13 Pro Max?

Se aşteaptă ca Apple să lanseze acum, pe 14 septembrie, de la ora 20:00, patru variante de iPhone 13: iPhone 13 Mini, iPhone 13 Standard, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max. Toate produsele vor avea upgrade-uri semnificative în punctele cheie, un procesor mai performant, baterii mai mari şi camere foto semnificativ îmbunătăţite. Se aşteaptă chiar ca varianta de iPhone 13 Pro Max să primească ecranul de 120 Hz mult dorit.

Una dintre supoziţii privind caracteristicile noului iPhone spune că este posibil ca acesta să se poată conecta la sateliţi atunci când se realizează mesajele şi apelurile de urgenţă.

Este aşteptat ca Apple să continue îmbunătăţirile la Apple Watch Serier 7, la iPad 9 şi iPad Mini 6, AirPods 3 şi MacBook-urile Pro 14 şi Pro 16. Rămâne de văzut când şi cum vor fi integrate la acestea noile tehnologii.