Gabriela Dinu Știri 12.09.2021 00:01

Când apare oficial Iphone 13 și când îl vei putea precomanda de la eMag

Când apare oficial Iphone 13 și când îl vei putea precomanda de la eMag

Gigantul Apple este pe cale să lanseze ultimul produs, iPhone 13 iar evenimentul este aşteptat cu sufletul la gură de o lume întreagă.

Şi în România, utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iOs sunt nerăbdători să dea precomenzi pe eMag, retailer-ul preferat al clienţilor de la noi din ţară, când vine vorba de comercializarea telefoanelor mobile. Poți precomanda noul Iphone la eMag AICI.

Iphone 13 va fi lansat pe 14 septebrie. Când soseşte în România?

Dacă vă întrebaţi când va avea loc lansarea oficială a Iphone 13, ei bine, trebuie să ştiţi că nu mai durează mult. Ba chiar este o chestiune de zile, căci pe 14 septembrie va fi organizat marele eveniment Apple. Poți vedea evenimentul Apple pe Youtube începând cu ora 20:00, ora României.

La o săptămână după lansarea smartphone-ului, acesta va putea fi precomandat şi de pe eMag. Ţinând cont de transport şi logistică, în alte două săptămâni maximum vei putea utiliza cea mai nouă „bijuterie” de la Apple. Poți precomanda noul Iphone 13 AICI. Făcând un calcul simplu, având în vedere şi cererea ridicată de produse, în România, cel mai probabil că va apărea undeva la jumătatea lunii octombrie. Adică în mai puţin de două luni de acum.

Iphone 13, specificaţii şi preţ

  • conform estimărilor specialiştilor, preţurile vor fi următoarele: 699 dolari varianta mini, 799 dolari modelul de bază, 999 dolari varianta Pro şi 10999 dolari varianta Pro Max. La aceste sume se vor adăuga şi comisioanele specifice ale magazinelor care le vor comercializa;
  • dimensiunile noului produs Apple: iPhone mini: 5,4 inch, iPhone 13 – 6,1 inch, iPhone 13 Pro – 6,1 inch și iPhone 13 Pro Max – 6,7 inch;
  • noile telefoane de la Apple vor avea un nou obiectiv ultrawide, cu 6 elemente încorporate şi posibilitatea de focalizare automată;
  • paleta de culori pentru iPhone 13 este diversificată şi surprinzătoare. Astfel, se aşteaptă ca noul telefon să fie disponibil în culorile alb, negru, indigo, bronz şi portocaliu. Sunt voci care spun şi că ar urma să apară şi un iPhone de culoare roz bonbon.