Gabriela Dinu Știri 26.05.2022 10:52

Plaja Corbu. Totul despre plaja Corbu. Ce nu ai voie să faci acolo, unde te cazezi. Cum ajungi acolo

Plaja Corbu. Totul despre plaja Corbu. Ce nu ai voie să faci acolo, unde te cazezi. Cum ajungi acolo

Corbu este cea mai nouă plajă de pe litoralul românesc. Aceasta este situată în apropiere de staţiunile Mamaia şi Năvodari, precum şi în apropierea rezervaţiei Delta Dunării. Este o zonă retrasă, cu o plajă sălbatică, virgină, unde vin cei care au nevoie de linişte şi relaxare.

Apa este curată, nisipul fin, amestecat cu multe cochilii de scoici şi melci. Aici nu veţi auzi muzica răsunând în boxe şi nici petreceri nu vor avea loc pe plajă până la răsărit. Singurul zgomot de acolo va fi cel al valurilor care se sparg la mal. Sună interesant, nu? Haideţi să aflăm mai multe despre Plaja Corbu, preferata românilor cu chef de relaxare şi linişte.

Tot ce trebuie să ştii despre Plaja Corbu de la Marea Neagră

Aici veţi găsi Complexul Corbu Golf, unde se află trei clădiri ce au fost construite din lemn, stuf şi piatră. Tot aici veţi găsi şi Tabăra de Tineret, ce găzduieşte o pensiune, un stadion de fotbal unde gazonul este artificial, teren de volei şi tenis, precum şi un complex special destinat celor care vor să practice tirul cu arcul. Pe timp de vară, aici sunt organizate diverse tabere de copii şi cursuri de pregătire atestate la nivel european.

Puteţi face, printre altele, şi Windsurfing si Kitesurfing, sporturi cu vele, scufundări, snorkeling, pescuit sportiv, birds watching şi circuite cu ATV-urile.

Dacă nu doriţi să faceţi niciuna dintre aceste activităţi, ei bine puteţi alegeţi să vizitai obiectivele turistice din zon, cum sunt Cetatea Histria, Cetatea Enisala sau puteţi face chiar o excursie de o zi cu vaporul din Delta Dunării către Tulcea sau Jurilocva.

Unde să te cazezi când mergi la Plaja Corbu?

Plaja Corbu este localizată la doar 8 km de Mama şi pentru a ajunge acolo puteţi urmări indicatoarele în comuna Corbu. Cea mai simplă variantă se ştie deja că este utilizarea aplicaţiei Waze. Pentru a te caza în zonă, foloseşte booking.ro, aplicaţia unde veţi găsi cazări pentru toate gusturile şi preţurile. Preţurile pentru o noapte într-o cameră dublă încep de la 100 de lei.