Ionuț Nițulescu Vedete 28.12.2022 20:36

Oana Zăvoranu, primele declarații despre copil: „Vreau băiat!”

Oana Zăvoranu, primele declarații despre copil:

Oana Zăvoranu este o prezență excentrică. Pusă deseori pe scandal, bruneta a ajuns des în atenția presei prin acțiunile sale, dar și prin declarațiile controversate. După ce a spus în repetate rânduri că nu își dorește copii, acum se pare că lucrurile s-au cam schimbat.

Actrița din serialul „Sacrificiul”, difuzat de Antena 1, a răbufnit de multe ori, după ce a fost întrebată în mod excesiv când va face un copil. După o căsnicie cu Pepe, încheiată cu scandal în 2011, Oana Zăvoranu și-a găsit liniștea alături de Alex Ashraf, cu care s-a căsătorit în 2017.

Oana Zăvoranu, mamă la 47 de ani?

Toți au întrebat-o când va deveni mamă, mai ales că bruneta a ajuns la vârsta de 47 de ani. Răspunsul său a fost unul tipic:

„De ce nu faci, Oana, copii? Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok? Întrebare mega comunistă și impertinenta zilnic pusă. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?. Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei!”, a declarat ea.

Ba chiar a declarat că nu îi plac copiii, dar a găsit o soluție pentru a-și vedea soțul fericit:

„Nu îmi plac copiii absolut deloc, dar pentru soţul meu şi dragostea pe care o am pentru el, voi apela la un moment dat la o mamă surogat, în America”, a răspuns Oana Zăvoranu, pe o rețea de socializare.

Citește și: Cum arăta Cătălin Scărlătescu în tinerețe. Era slab și avea părul lung. L-ai fi recunoscut?

Oana Zavoranu alături de soțul ei, Alex Ashraf

Oana Zăvoranu: „Vreau băiat!”

Lucrurile pare că s-au schimbar radical. Într-un live pe care l-a făcut alături de soțul ei pe Instagram, Oana Zăvoranu a răspuns la toate întrebările puse de fani. Se pare că amândoi își doresc să devină părinți.

„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”, a spus Alex Ashraf, în timp ce Oana l-a completat: ” Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!”.

„Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!”, a continuat soțul Oanei.

Actrița a si explicat preferința: „Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați!”