Gabriela Dinu America Express 12.02.2023 20:30

Panică la America Express! Cătălin Scărlătescu a trecut prin clipe grele: „Am simţit cum mi se înceţoşează privirea”

Panică la America Express! Cătălin Scărlătescu a trecut prin clipe grele:

Cea mai nouă ediţie din America Express l-a prins pe picior greşit pe Cătălin Scărlătescu, cel care a fost la un pas să cedeze. Iubitul Doinei Teodoru a trecut prin clipe grele, în timpul unei probe de foc.

În ultimul episod din America Express, cele şapte echipe rămase în competiţie au ajuns în America Centrală, având loc prima etapă din Guatemala. Condiţii incredibil de grele pentru concurenţii care au trebuit să lupte pentru imunitate în mijlocul junglei, înconjuraţi de Piramidele din Tikal.

Cătălin Scărlătescu s-a speriat teribil la America Express

Ritmul probelor a fost unul infernal, iar Irina Fodor i-a pus pe cei 14 concurenţi să cucerească piramidele mayaşe în jocul ce decide care echipe vor ajunge să joace pentru amuletă şi care pentru Joker. Drumul până în vârful piramidelor, vă daţi seama deja, că nu a fost deloc uşor, mai ales din punct de vedere fizic.

Cătălin Scărlătescu a fost primul care s-a aflat la un pus să cedeze, chiar dacă a scăpat de mult de kilogramele în plus pe care le avea. Altitudinea, efortul şi condiţiile meteo l-au făcut să se plângă la testimoniale: „Am simțit că mi se încețoșează privirea, mi-o luase inima razna rău. Mă luase amețeala. Am închis ochii, pentru că începuse să se învârtă piramida cu mine.

Am încercat să mă liniștesc, nimic… Mi-a trebuit mult timp să-mi revin”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, alături de Doina Teodoru în America Express. Sursa foto: Facebook
Cătălin Scărlătescu, alături de Doina Teodoru în America Express. Sursa foto: Facebook

Nici pentru ceilalţi concurenţi nu a fost deloc uşor şi alt jucător din America Express care s-a plâns de condiţiile grele de joc a fost Ovidiu Buta: „Când am ajuns în vârful piramidei, ceva foarte ciudat s-a întâmplat cu mine. Cred că eram într-o hiperventilație pe care n-o realizam. Și am zis că trebuie să mă opresc neapărat”.

După ce au avut mai multe etape în Mexic, concurenţii de la America Express au plecat către Guatemala. Următoarea lor oprire va fi Eldorado. În prezent, în competiţia de pe Drumul aurului, se luptă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela.