Ioana Filipescu Vedete 15.03.2023 10:26

Ovidiu Komornyik: CV, vârstă, biografie, familie, surse de venit

Ovidiu Komornyik: CV, vârstă, biografie, familie, surse de venit

Ovidiu Komornyik este cântăreț, compozitor și textier de muzică ușoară. A devenit cunoscut chiar de la începutul carierei artistice, grație pieselor ”Ești mireasa vieții mele” și ”Frumoasa mea”, nu înainte de a se intersecta cu Festivalul de la Mamaia, unde a participal chiar în primul an de după Revoluție. Cariera lui muzicală avea să urmeze panta ascendentă.

Lansează primul album în 1998, fiind intitulat “Te iubesc tot mai mult”, iar debutul în calitate de compozitor și textier îl va avea 1999. Tot atunci, începe colaborarea cu mari artiști ai Romaniei, Mirabela Dauer, Elena Cârstea, Sanda Ladoși, Gabriel Dorobanțu, Marina Florea sau Anca Țurcașiu.

Cântecele lui Ovidiu se bucură de mare success, iar asta se reflectă în vânzările record, peste 1.000.000 de discuri.

Ovidiu Komornyik biografie: vârsta, familie

Nume complet: Ovidiu Komornyik

Data nașterii: 29 ianuarie 1969

Locul nașterii: Dej, județul Cluj

Vârsta: 54 de ani

Partener: Ecaterina, soție

Ovidiu Komornyik, alături de prietena lui, Angela Similea

A investit un milion de euro într-un hotel la malul mării

Ovidiu Komornyik a ales să investească în domeniul HoReCa. A băgat aproximativ un milion de euro într-un hotel din stațiunea Vama Veche. S-a confruntat cu mari probleme, date, în special, de pandemia de coronavirus. S-a mai redresat, între timp, dar cu mare greutate reușește s-o țină pe lina de plutire.

A fost, la un moment dat, chiar la un pas de faliment. „Iarna este închis, începem pe 1 mai și închidem prin septembrie. Pentru această afacere sezonieră mai avem însă de plătit la bănci, eșalonat, rate, multă vreme, ani de zile, dar noi să fim sănătoși! Hotelul este o chestie micuță, cu 18 camere. Din păcate, nu se mai găsește forță de muncă dornică să muncească, umbli după ei. Toți fug, își iau banii și pleacă. Avem șase oameni stabili, încă de când am deschis, de 9 ani” , a dezvăluit Ovidiu Komornyik.

Artistul are și un studio de înregistrări, dar care i-a dat mari bătăi de cap. Acolo, el înregistrează, orchestrează, mixează și masterizează melodiile pe care le compune pentru Marcel Pavel, Angela Similea, Gabriel Dorobanțu, Adrian Daminescu sau Adrian Enache. Au fost ani în care i-a mers bine, dar și în care a încheiat cu pierderi financiare.

Ovidiu Komornyik s-a însurat la 21 de ani

Ovidiu Komornyik s-a căsătorit în urmă cu 33 de ani, iar alea lui a fost Ecaterina.

”M-am căsătorit la 21 de ani, dacă nu o făceam atunci, nu o mai făceam niciodată. Sunt fericit că la acea vârstă am mers după impuls, după inimă pentru că, odată cu trecerea timpului, nu mai poți face asta, vezi oamenii cu alți ochi, sufletul tău nu mai este la fel de deschis.

Suntem foarte fericiți, am realizat foarte multe lucruri împreună. Soția mea e echilibrul. Ea mă aduce din lumea mea, îmi arată unde e pământul și-mi așează picioarele pe el. E un om foarte discret, nu-i place publicitatea”, a povestit Ovidiu.