Gabriela Dinu Insula Iubirii 16.07.2023 19:59

Oana Monea: CV, vârstă, iubit, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2023

Oana Monea: CV, vârstă, iubit, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2023

Oana Monea este una dintre ispitele de la Insula iubirii, sezonul 7. Aceasta are 33 de ani, este din Constanţa şi a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti.

Este antreprenor, face bani din propriul salon de înfrumuseţare unde oferă mai multe servicii moderne de beauty. Aceasta mai înregistrează venituri consistente dintr-un magazin online pe care l-a deschis de câţiva ani şi care funcţionează foarte bine.

Cine este Oana Monea de la Insula iubirii şi din ce face bani?

Este pentru a doua oară când participă la Insula iubirii în calitate de ispită, iar în sezonul precedent chiar a făcut o victimă. L-a cucerit pe Sebastian, care venise împreună cu iubita în Thailanda, iar în cele din urmă acesta a decis să pună punct relaţiei.

Cum a ajuns la Insula iubirii sezonul 7, Oana Monea a început să îşi reverse tainele seducţiei asupra lui Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă. Acesta a simţit imediat şi a început să o asalteze pe Oana prin complimentele sale nenumărate. Imaginile au fost văzute şi de actuala sa iubită, care a început să plângă la ceremonia focului. Întrebată de Radu Vâlcan dacă îi acceptă iubitului această predispoziţie către înşelat, Bianca a răspuns simplu, iar prezentatorul TV a rămas consternat: „Da, pentru că are multe alte calităţi”.

A intrat peste Marius Moise în cameră, la Insula iubirii

„Eu am fost foarte deschisă către ceva mai mult cu el. Dar în momentul în care am început să îi sesizez defectele, și defectul cel mare e că îi plac femeile mai mult decât e normal, cred eu, atunci îmi fac rolul de ispită în speranța că îi faac Biancăi un bine și o să vadă și o să înțeleagă cum stau lucrurile”, spus Oana Monea, care a fost refuzată total. Iubitul Biancăi a ieşit imediat din cameră pentru a nu da curs speculaţiilor:

Date Biografice Oana Monea

Nume complet: Monea Oana
Data naşterii: 1990
Partener: singură
Ocupaţie: antreprenor

„Chestia asta nu prea mi-a plăcut, nu mă așteptam așa de la Oana, chiar dacă noi…Eu am fost foarte deschis față de ea. Am încercat să ies cât mai repede din cameră, adică să ieșim amândoi. Putem discuta și în altă parte și nu suntem încă în momentul în care să petrecem timp în cameră la mine. Nu văd rostul, deocamdată”, a mărturisit el.