Gabriela Dinu Emisiuni TV 13.12.2022 08:01

Când începe sezonul 7 Insula Iubirii

Când începe sezonul 7 Insula Iubirii

Antena 1 pregăteşte intens debutul celui mai nou sezon de la Insula iubirii. Prezentatorul Radu Vâlcan şi concurenţii au plecat deja de o lună în Thailanda, acolo unde se pune în scenă sezonul cu numărul 7.

Una dintre cele mai apreciate emisiuni difuzate de Antena 1 este gata de un nou început. „Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică.

Când se va difuza la Antena 1 sezonul 7 din Insula iubirii?

Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puţin de şapte ore pe zi şi filmez mai mult de şapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit”, a spus Vâlcan în ziua plecării către Thailanda, unde noi cupluri vor fi puse la mare încercare de ispitele pregătite de producători.

Nu la fel de încântată a fost şi soţia lui Radu Vâlcan, Adela Popescu. Aceasta s-a întors recent din Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi a rămas singură, pentru a se ocupa de creşterea celor trei băieţei: „Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă etc. Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, campanii, manichiuri etc., chiar nu mai e timp de văicăreli”, a spus Adela Popescu.

Emisiunea tip concurs este aşteptată să debuteze la Antena 1 la începutul acestui an. Conform „tradiţiei” sezoanelor trecute, aceasta ar urma să ia startul undeva la finalul lunii ianuarie.

Ca în restul sezoanelor, formatul rămâne acelaşi. Insulele separate vor găzdui fete cu fete şi băieţi cu băieţi, în timp ce ispitele masculine şi feminine vor începe să îşi bage nasul”.