Gabriela Dinu Insula Iubirii 16.07.2023 11:49

Marius Moise: CV, vârstă, iubită, ocupație, venituri – Concurent Insula Iubirii 2023

Marius Moise: CV, vârstă, iubită, ocupație, venituri – Concurent Insula Iubirii 2023

Marius Moise a mers la Insula iubirii 2023 alături de iubita sa, Bianca Giurcă, pentru a-şi testa relaţia. Sunt cel mai controversat cuplu din cadrul emisiunii de la Antena 1, iar reacţiile lor au creat multă vâlvă în spaţiul online, după înceăerea emisiunii.

Marius Moise este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret din Capitală. Deşi are o specializare în acest sens, nu s-a folosit de ea, iar banii îi face din agricultură, măturisind că el este fermier. Are 35 de ani, a mai fost căsătorit şi are o fiică din căsnicia anterioară.

Cine este Marius Moise de la Insula iubirii şi din ce face bani?

Cu o situaţie materială bună, din activitatea de fermier Marius şi-a construit o viaţă bună, merge în vacanţe de lux, dar fără iubita lui, cu care a mers la Insula iubirii. Bianca a mărturisit în timpul testimonialelor că nu îi plac deloc vacanţele, că nu îi dau o stare bună şi preferă să stea acasă atunci când cel cu care locuieşte în casă alege să rezerve sejururi în zone dintre cele mai exclusiviste. De exemplu, Marius merge în Ibiza, cu prietenii, la petreceri recunoscute, unde iau parte animatoare şi dansatoare sexy, iar iubita lui îl aşteaptă cuminţică, acasă.

De ce am zis că sunt cel mai controversat cuplu de la Insula iubirii? Ei bine, gesturile lui Marius faţă de ispita Oana din concurs l-au făcut pe Radu Vâlcan să o întrebe pe Bianca Giurcă dacă poate accepta acest tip de comportament şi posibilitatea ca alesul ei să o înşele. Răspunsul fetei l-a lăsat mască pe soţul Adelei Popescu: „Da, pentru că are multe alte calităţi”, a mărturisit Bianca.

Date Biografice Marius Moise

Nume complet: Moise Marius
Data naşterii: 1988
Parteneră: Bianca Giurcă
Ocupaţie: fermier

„Marius e un om cu foarte mult bun simț, muncitor, atent, grijuliu, săritor, un suflet foarte bun, tratează oamenii egal, nu l-am văzut niciodată să înjosească pe nimeni, Marius nu e agresiv, e foarte calm, perseverent, un tată iubitor și atent, un copil cu un respect față de părinții lui și față de oameni enorm, e un om respectat de toată lumea care îl cunoaște în realitate și multe altele. Dar Marius, ca orice om, are și defecte, iar unii oameni vor să le vadă doar pe alea, de parca ei sunt perfecți”, a continuat aceasta să-şi laude iubitul