Gabriela Dinu Vedete 05.07.2023 17:21

Oana Ioniţă: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Oana Ioniţă: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Oana Ioniţă a devenit celebră în România, după ce a devenit dansatoare la emisiunea Cronica cârcotaşilor, de la Prima TV. S-a născut pe 18 decembrie 1981, la Ploieşti şi a urmat studiile UNATC, specializarea de Coregrafie – Pedagogie, după care a început să predea.

A luat contact cu dansul pe vremea când avea doar 4 ani, după ce mama ei a înscris-o la balet. După cum spuneam, ea a dansat ani buni pe pupitrul lui Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, după care a ieşit din lumina reflectoarelor, rămânând doar coregrafă a emisiunii, dar a început să predea şi ore de dans denumite „Dax Mix”.

Ce scrie în CV-ul Oanei Ioniţă, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor

Primul job ca dansatoare la o emisiune TV la avut la Tele7 abc, în cadrul emisiunii Ora 1 a venit. A continuat prin colaborarea cu emisiunea Bingo, apoi Bravo Bravissimo şi până să ajungă la Cronică a dansat la Super Ban Show de la Prima TV. A devenit ulterior „bebeluşă” şi mulţi o ştiu şi în prezent drept „bebeluşa Oana”.

A fost coregraf pentru emisiunea Megastar, dar a şi prezentat o emisiune TV, numită Vedete-n figuri, timp de un an, până în 2009. Pe timp de vară, aceasta dansa în cel mai faimos club de noapte din Ibiza, Amnesia.

Date Biografice Oana Ioniţă

Nume complet: Ioniţă Oana
Data naşterii: 18 Decembrie 1981
Înălţime: 170 cm
Greutate: 50 kg

Oana Ioniţă are doi copii, pe nume Maxim şi Isabel, şi este căsătorită cu Florin Budnaru, de profesie tenor. Numai că nu va mai avea acest statut pentru prea mult timp, deoarece tocmai a anunţat că au ales să meargă pe drumuri separate:

„La începutul acestui an, am început procedura de divorț între mine și soțul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție, pentru mine și familia mea,vă mulțumesc că sunteți alături de mine!

Nu am finalizat divorțul! În urmă cu câteva luni am depus actele. Sper să ajungem la o înțelegere amiabilă pentru binele copiilor. Noi locuim împreună cu copiii, fiecare are proiectele lui, eu cu școala de balet, el cu teatrul și momentan, până o să se stabilească domiciliul copiiilor, custodia și cum facem cu casa, locuim împreună”.