Gabriela Dinu Știri 27.01.2022 20:52

Niculina Stoican: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, soț, copii, tarif la cântări

Niculina Stoican: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, soț, copii, tarif la cântări

Niculina Stoican este o celebră cântăreaţă de muzică populară şi fostă prezentatoare TV. S-a născut pe 9 decembrie 1970 în judeţul Mehedinţi, într-o familie pasionată de muzică.

Şi mama ei, Angelica Stoican, a fost cântăreaţă de muzică populară şi ea i-a urmat calea încă de când era mică. Tatăl ei le-a părăsit, însă, încă dinainte ca Niculina să se nască şi nu i-a simţit niciodată dragostea părintească.

Ce scrie în CV-ul Niculinei Stoican? Povestea tristă a cântăreţei

Bărbatul şi-a găsit pe alta şi a plecat cu ea în lume, iar Niculina şi Angelina nu au mai auzit nimic de el până când artista s-a căsătorit şi l-a căutat pentr a-l invita la nunta sa.

„Eu nu am vorbit niciodată cu el pentru că nu mi s-a dat voie. Este foarte dureros să mergi să îi duci scrisoare cu invitaţie la nuntă tatălui tău şi el să nu vrea nici măcar să te vadă. Când am fost să-i duc invitaţia la nunta mea, eram un copil de 20 de ani”, povestea Niculina Stoican despre un moment greu din viaţa sa.

Totul se întâmpla, însă, din cauza femeii pentru care tatăl său o părăsise pe Angelina. Foarte geloasă din fire, aceasta nu îi dădea voie să vorbească şi nici să se vadă cu fetele sale.

Niculina Stoican este absolventă a Facultăţii de Etnomuzicologie şi Folclor din Bucureşti, iar în 1996 se făcea remarcată, după ce se angaja la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu.

Date Biografice Niculina Stoican: înălțime, greutate

Nume complet: Niculina Stoican
Data naşterii: 9 decembrie 1970
Locul naşterii: judeţul Mehedinţi, România
Partener: Vasile Stănescu
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,62 m

Niculina a prezentat, de-a lungul timpului, mai multe emisiuni TV la Antena 1, Kanal D sau TVR 1.

Cântăreaţa s-a căsătorit de la o vârstă fragedă, avea doar 20 de ani atunci când şi-a unit destinele cu Vasile Stănescu, iar la 23 de ani devenea mama lui Vlad.

Averea Niculinei Stoican constă în terenuri, ceasuri şi bijuterii în valoare de aproape 80.000 de euro. Totodată, aceasta strânge bani frumoşi şi din muzică, iar dacă vrei ca ea să îţi cânte la un eveniment privat, atunci trebuie să scoţi din buzunar suma de 2.000 de euro.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Dan Negru
Horia Vîrlan