Ioana Filipescu Vedete 15.12.2022 14:38

Nicole Cherry: CV, varsta, biografie, inaltime, familie, surse de venit

Nicole Cherry: CV, varsta, biografie, inaltime, familie, surse de venit

De mică a visat Nicole Cherry la o carieră muzicală, însă părinții ei nu prea au luat-o în serios. Doar că, pe la vârsta de nouă ani, și-au dat seama că au o fetiță talentată. Cu vocație înspre muzică. Și copilița a mers pe drumul ei. Acum, e celebră, dar a și muncit enorm pentru a-și îndeplini visul.

De altfel, cântăreața a furat inimile tuturor de la o vârstă fragedă, cu single-ul Memories. Piesa a devenit hit și a putut fi ascultată la radio pe toate posturile din țară. În anul 2014, ea a câștigat premiul Zu Music Award la categoria „Best Breakthrough Artist”, iar de atunci cariera ei a devenit înfloritoare.

Totuși, avea să întâmpine greutăți înainte de lansarea în muzică. Înălțimea, bat-o vina! Da, din această cauză a fost refuzată de mai multe case de discuri. „Eu mi-am dorit de mult timp, înainte am mai încercat, toată lumea îmi spunea că sunt mică, sunt mică, voiam să depășesc chestia asta. În America se putea și la noi nu. Și am reușit până la urmă. După părerea mea nu conta, eu voiam să cânt și atâta tot și oamenii să-mi asculte muzica. Chiar înainte de ‘Memories’, nu se mai întâmpla nimic, mă chinuiam să mă vadă cineva, eram cu moralul la pământ”, avea să dezvăluie Nicole.

 

Nicole Cherry biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Nicoleta Janina Ghinea

Locul nașterii: București

Data nașterii: 5 decembrie 1998

Vârstă: 24 de ani

Înălțime: 1,55 m

Greutate: 48 de kg

Cântăreața a mărturisit că a reușit să slăbească foarte rapid după sarcină, astfel că în prezent a revenit la greutatea inițială, mai exact, 48 de kilograme.

„Am slăbit ușor, pentru că nu am luat nici multe kilograme. Am fost foarte setată în sarcină să nu iau multe kilograme. Nu vă gândiți că m-am abținut de la lucrurile la care pofteam, pentru că știu că nu e ok, dar am fost echilibrată și asta m-a ajutat foarte mult să nu iau kilograme în plus și ulterior să le dau și jos repede. Acum ajuns la 48 de kilograme, câte aveam inițial când am rămas însărcinată și vreau să mai slăbesc vreo 3. Oricum, când am rămas însărcinată aveam vreo 2-3 kilograme în plus, deci cumva am ajuns de unde am plecat”, a spus Nicolle Cherry.

Nicole Cherry a devenit mămică la 22 de ani

În urmă cu un an, Nicole Cherry devenea mămică. Aducea pe lunme o fetiță, Anastasia. Artista în vârstă de 24 de ani are un iubit cu opt ani mai mare decât ea, Florin Popa, bărbatul care i-a oferit liniște, căldură și dragoste.

Florin Popa este un mic afacerist, acesta deținând un magazin GSM, din care câștigă bani frumușei, ținând cont de vacanțele și cadourile cu care o răsfață pe Nicole.

Ce surse de venit are Nicole Cherry

Nicole Cherry a apărut pe piață în 2013, când avea doar 14 ani. Scotea piesa „Memories”, cu care s-a clasat pe primul loc în topurile realizate de posturile de radio din România. A fost momentul când a început să câștige primii bani, dar să și înființeze firma „Nicole Cherry Entertainment SRL”, prin care își desfășoara activitatea din domeniul muzical.

Vedeta este foarte atentă la imaginea sa, mai cu seamă că se află des în atenția publicului. Tocmai de aceea, a fost nevoită să investească mult în piese vestimentare sau accesorii de calitate.

”Îmi câștig singură banii de la 14 ani. Mi-am cumpărat haine, accesorii, lucruri pe care mi le doream atunci, mi-am cumparat microfonul pe care-l am și acum, e un microfon performant, care-mi trebuia.

Lucruri care să mă ajute să evoluez frumos, să am o ținută așa cum trebuie. Am investit în chestiile care să mă ajute pe mine, nimic n-a fost așa doar pentru că am avut eu un moft. Mai ales că e și normal ca atunci când ești un artist și ești cunoscut trebuie să te prezinți într-un fel în fața tuturor și să-ți dorești să ai lucruri de calitate… nu neapărat cele de sume fabuloase… sunt lucruri de calitate și la un preț accesibil”, a povestit Nicole.

Nicole Cherry își câștigă, deci, venitul din concerte, iar pentru un eveniment, vedeta ar avea ca tarif 2.000 de euro.

Poți citi și: 

Ștefania Codreanu, iubita lui Speak: CV, vârstă, biografie, înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Wrs: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit, nume real