Păcuraru Stelian Vedete 02.05.2022 08:08

Natalia Mateuț: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, venituri, salarii

Natalia Mateuț: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, venituri, salarii

Natalia Mateuț este una dintre cele mai sexy femei din România. A apărut în peisajul monden românescu din postura de ”victimă”, fiind în centrul mai multor scandaluri amoroase, dar ușor, ușor a reușit să-și clădească o imagine bună în lumea televiziunii.

Natalia a fost, pe rând, asistentă tv, apoi a avut mai multe apariții în show-urile regizate de Mihai Bendeac la Antena 1, pentru ca, de câțiva ani, să aibă propriile emisiuni la Antena Stars, tot în trustul Intact.

Natalia Mateuț: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, venituri, salarii

Natalia Mateuț este fiica fostului mare fotbalist de la Dinamo, Dorin Mateuț, fost câștigător al Ghetei de Aur, în perioada în care activa. Numele cunoscut pe care îl poartă a ajutat-o de-a lungul carierei și a propulsat-o mai ușor în lumina reflectoarelor.

Ajunsă la 32 de ani, Natalia rămâne una dintre cele mai sexy femei din România. Postările sale îndrăznețe de pe Instagram, acolo unde e urmărită de peste 100.000 de oameni, fac furori în rândul fanilor.

De-a lungul anilor, Natalia Mateuț și-a făcut mai multe intervenții de înfrumusețare, cele mai multe la nivelul feței, dar are și o operație de mărire a bustului.

Date biografice Natalia Mateuț: înălțime, greutate

Nume complet: Natalia Mateuț
Data naşterii: 17 decembrie 1990
Locul nașterii: București
Vârsta: 32 de ani
Înălţime: 1,70
Greutate: 53 kg

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Natalia Mateuț vorbește foarte bine limba spaniolă, fiind absolventă a Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes.

Sunt incredibil de recunoscătoare pentru tot ceea ce am făcut și realizat până la vârsta asta, de toți prietenii pe care îi am alături de mine, de familia mea minunată. Simt că trec într-o altă etapă a vieții mele, mă simt femeie și mai stăpână pe mine ca niciodată. Iau decizii singură, îmi croiesc singură drumul vietii și sunt reflexia alegerilor mele. Sunt fericită pentru că fac și sunt exact așa cum vreau eu. Buna seară, sunt Natalia și am 30 de ani. Începe o nouă eră. Abia aștept provocările vieții”, a fost mesajul Nataliei din momentul în care a schimbat prefixul, în urmă cu doi ani.

Legat de partea financiară, Natalia a stat întotdeauna bine la capitolul bani. Provine dintr-o familie destul de înstărită, iar mai toate relațiile ei de iubire au fost cu parteneri bogați. Totuși, Natalia Mateuț reușește să obțină și singură venituri destul de bune.

Banii câștigați de la jobul de la Antena Stars ar fi în jur de 2000 de euro pe lună, după cum spun unele surse, în timp ce alte venituri importante sunt obținute și din reclamele sau campaniile pe care le desfășoară pe conturile sale de socializare.