Gabriela Dinu Știri 21.10.2023 09:37

Mirela Retegan: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Mirela Retegan: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Mirela Retegan este jurnalistă de profesie şi creatoarea trupei de muzică şi teatru pentru copii Gaşca Zurli. Este chiar cel mai important pilon din industria aceasta.

Are 52 de ani şi are o afacere de succes. Aceasta moderează şi o emisiune la postul de radio Europa FM, iar vocea sa este inconfundabilă pentru părinţi şi copii deopotrivă.

Cine este Mirela Retegan?

S-a dedicat job-ului în presă de dragul oamenilor, după cum povesteşte chiar ea: „M-a atras foarte tare ideea de a descoperi oameni. Am început la radio, după care am făcut primele cursuri BBC și am început să fiu atrasă și să îmi doresc să fac jurnalism.”, spunea Mirela Retegan.

Din 2013, aceasta a pus bazele trupei Gaşca Zurli, care a ajuns să fie în prezent cea mai apreciată formă de divertisment la petrecerile pentru copii şi nu numai. Cei mici sorb inclusiv videoclipurile de pe YouTube cu piesele şi scentele personajelor preferate.

„Mie mi-au plăcut copiii dintotdeauna, fără să știu de fapt că aceasta este misiunea vieții mele și că va deveni scopul vieții mele. Nu trecea niciun copil pe lângă mine fără să interacționez cu el. A venit un moment în viața mea, pe la 36 de ani, când am înțeles că eu trebuie să fac din asta, mai mult decât un hobby și mi-am pus toată energia în felul în care eu mă joc cu copii, în felul în care înțeleg relațiile dintre părinți și copii și le-am împachetat într-un produs care astăzi se numește Zurli”, a mai spus Mirela.

Viaţa de familie a Mirelei Retegan

S-a iubit în trecut cu Cornel Sorian, un artist de la noi şi au o fiică pe nume Maya, în vârstă de 21 de ani. Aceasta avea doar 4 ani când părinţii săi au divorţat. „Despărţirea de tatăl Mayei a fost una dureroasă, aşa cum sunt toate despărţirile în cuplurile care visau să îmbătrânească împreună. Am pus fericirea copilului meu înaintea nefericirii mele, am închis ochii, am strâns din dinţi şi am fost dispusă să muncesc foarte mult pentru ca relaţia dintre noi să funcţioneze într-un climat favorabil copilului”, a mai declarat Mirela Retegan.

Gaşca Zurli are tarife pentru fiecare eveniment în parte, iar acesta se calculează şi în funcţie de numărul personajelor din trupă pe care le doriţi. Mascotele lor sunt Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Bucătărașul Lulu, Truli, Zdrăngănel, Super Eroul Mulțumesc, Zâna Bună, Vrăjitoarea Tura Vura, Tasha, Tashu, Yuppi, Clopoțel, Buldubuc, Pinguinul Magelan, Iepurașul Yutti, Zâmbetul Zurli şi pot fi chemaţi la aniversări, nunţi, botezuri, petreceri private şi chiar petreceri corporate.