Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:34

Alessandra Stoicescu: vârstă, CV, înălțime, greutate, salariu la Antena 1

Alessandra Stoicescu: vârstă, CV, înălțime, greutate, salariu la Antena 1

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai experimentate prezentatoare de ştiri de la noi. S-a făcut cunoscută după ce a prezentat Observatorul la Antena 1, alături de Radu Coşarcă.

S-a născut pe 28 aprilie 1976, în Bucureşti, are o greutate de 48 de kg la o înălţime de 1,67 cm, ceea ce înseamnă că are o siluetă trasă prin inel. Alessandra Stoicescu a absolvit Liceul de Artă Nicolae Tonizta din Bucureşti, secţia scenografie, iar în perioada 1995-1996 a făcut Şcoala BBC de Televiziune.

Cu cine este căsătorită Alessandra Stoicescu?

A continuat pregătirea profesională la Centrul pentru Jurnalism Independent, iar în acelaşi timp studia şi în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Psihologie de la Spiru Haret. Este printre puţinii jurnalişti care nu au schimbat posturile TV ca pe şosete, iar cariera sa jurnalistică se leagă fără întrerupere de Antena 1.

Primul post în Intact a fost cel de editor-prezentator al ştirilor, în 1995, apoi a început să scrie şi articole pe teme economice în Săptămâna Financiară. În prezent, Alessandra Stoicescu este gazda Observatorului de la ora 19:00, principalul buletin de ştiri al zilei.

Biografie Alessandra Stoicescu:
Data naşterii: 28 aprilie 1976
Locul naşterii: Bucureşti
Vârstă:  45 de ani
Studii: Liceul de Artă „Nicolae Tonitza”, Școala BBC de Televiziune, Cursuri Centrul pentru jurnalism Independent, Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret București, Curs pregătire Jurnalism, Politică Externă și Diplomație organizat de MAE, Bursă SUA Freedom House, stagiu de pregătire CNN
Greutate: 48 kg
Înălţime: 1,67 m
Copii: 1

Ce salariu are Alessandra Stoicescu la Antena 1?

Alessandra Stoicescu are o viaţă personală ţinută atent departe de ochii presei. Este una dintre prezenatoarele TV „cuminţi”, fiind căsătorită din 2012 cu Sergiu Constantinescu, cel care a făcut-o mamă pentru prima dată, pe 29 iulie 2019. A revenit în 2020 la pupitrul Observator, după ce a fost îndepărtată Andreea Berecleanu. Cea din urmă îşi ataca fosta colegă spunând că a fost dată afară şi i s-a făcut loc Alessandrei, o apropiată a familiei Voiculescu.

Alessandra Stoicescu este figura emblematică a Observatorului de la Antena 1 şi pe bună dreptate are cel mai mare salariu din trust. Pentru ştirile prezentate zilnic, de luni până vineri, jurnalista primeşte nici mai mult nici mai puţin de 25.000 de euro! Un salariu uriaş raportat la media din România.