Gabriela Dinu Știri 06.04.2023 10:10

Mihai Petre: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, salariu

Mihai Petre: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, salariu

Mihai Petre este un cunoscut dansator şi coregraf român. Este căsătorit cu Elvira Petre, dansatoare şi ea, alături de care are doi copii. S-a făcut remarcat după ce a fost cooptat în echipa Pro TV.

A început ca jurat la Dansez pentru tine, acolo unde era cel mai de temut dintre oamenii care dădeau note. Apoi a făcut parte pentru nouă ani din juriul de la Românii au Talent. Anul acesta, brusc, Mihai Petre se despărţea de postul din Pache Protopopescu.

Ce scrie în CV-ul lui Mihai Petre?

Mulţi spun că motivele ar fi de ordin financiar, căci dansatorul ar fi avut cel mai mic salariu dintre juraţii de la masa talentelor. Până şi co-prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş ar fi avut remuneraţii mult mai mari decât el, iar atunci când şi-a cerut drepturile, a fost refuzat şi a decis să plece.

Apoi, Mihai Petre s-a apucat de podcast, cel mai nou trend din România şi, cea mai mare surpriză, s-a înscris la Asia Express. Alături de soţia sa, fosta vedetă Pro TV va lua parte la cel mai iubit show de la Antena 1, pe Drumul Împăraţilor.

Premiul cel mare de la Asia express 2021 este în valoare de 30.000 de euro, dar toţi participanţii au un salariu bine stabilit prin contract, în afară de şansa de a pune mâna pe potul cel mare.

Date Biografice Mihai Petre: înălțime, greutate

Nume complet: Mihai Petre
Data naşterii: 28 martie 1979
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Elvira Petre
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,75 m

Conform surselor din Antena 1, Mihai Petre şi Elvira ar primi câte 1000 de euro pentru fiecare episod în care rezistă în Asia Express.

Mihai Petre s-a născut pe 28 martie 1979 la Bucureşti. S-a apucat de dans la 8 ani cu o pauză în care a încercat karate. Este premiat la diverse concursuri de dans şi absolvent al SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice din Bucureşti. Totodată, Mihai Petre a fost distribuit şi în câteva roluri în telenovelele difuzate pe Acasă TV (Iubire şi onoare, Aniela, Îngeraşii).

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu