Ioana Filipescu Vedete 21.03.2022 18:11

Mihaela Bilic: CV, vârstă, înălțime, familie, salariu, studii, soț

Mihaela Bilic: CV, vârstă, înălțime, familie, salariu, studii, soț

Mihaela Bilic a devenit, de ceva timp, una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din România. Celebră grație aparițiilor la diverse emisiuni televizate, acum la Pro TV, Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet, nutriție și boli metabolice. Cine este, însă, Mihaela Bilic? Vârstă, înălțime, familie, studii…

S-a născut pe 26 mai 1970, la Câmpina, acolo unde erau bunicii ei. Părinții locuiau în București, erau prinși cu serviciul, așa că viitoarea nutriționistă și-a ”făcut” copilăria la Câmpina. Și tânjea după plecările acolo. Anii s-au scurs cu repeziciune. Mihaela ajungea medic, apoi a ales partea de nutriție.

Ce greutate are Mihaela Bilic la 1,7 metri înălțime

Acum este celebrul medic nutriționist căutat de vedete, care recomandă tuturor ce să mănânce pentru o sănătate de fier, dar și pentru a nu pune surplus de greutate. Nu este, însă, adepta regimurilor drastice. Chiar avea să dezvăluie că nu ”fuge” de cartofi prăjiți, o înghețată sau o prăjitură.

CITEȘTE ȘI: Alexandra Duli: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

”Cartofii prăjiți, merdenelele și croissantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și sa­late.

Mihaela Bilic este una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din România

Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pentru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram.

Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit me­­reu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine”, avea să mărturisească Mihaela Bilic (51 de ani), pentru Formula AS.

Mihaela Bilic, relație de 13 ani cu esteticianul Constantin Stan. Nu i-a fost soț niciodată

Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, în anul 1996. Avea să-și facă, în 2002, rezidenţiatul în cadrul Secţiei de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti și a devenit, atunci, medic specialist.

Șase ani mai târziu, Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice. Apoi a urmat pentru ea un master, în psihonutriţie, la Paris. A scris și câteva volume de nutriție, foarte bine vândute.

Mihaela Bilic este, deocamdată, singură. „N-o să fiu într-o relaţie decât în momentul în care ea există cu adevărat“, a spus, de curând, nutriționista. Nu are copii, deși a fost într-o relație de nu mai puțin de 13 ani cu celebrul medic estetician Constantin Stan, acum căsătorit cu Andreea Berecleanu. A încercat o fertilizare în vitro, eșuată, însă, iar de atunci și-a luat gândul.

Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu medicul estetician Constantin Stan

CV Mihaela Bilic

Dată naștere: 26 mai 1970
Loc naștere: Câmpina, județul Prahova
Studii: Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti
Înalțime: 1,70 m
Greutate: Între 55-65 de kg