Gabriela Dinu America Express 07.02.2023 17:42

Mihaela Adam: CV, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Mihaela Adam: CV, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Mihaela Adam participă la America Express, primul sezon difuzat de Antena 1, împreună cu fiica sa, Bie Adam, o cunoscută influenceriţă de la noi.

Cele două şi-au testat limitele în America, pe Drumul Aurului şi au fost provocate să facă lucruri la care nu s-au gândit vreodată. Totul, într-un concept nou difuzat de Antena 1, care a trecut de la Asia Express, la America Express.

Cine este Mihaela Adam şi cum a ajuns să participe la America Express?

Mihaela Adam nu este o prezenţă în online-ul românesc, nu are conturi de socializare, iar apariţiile sale de până acum au fost doar în postările fiicei sale şi, mai nou, în cele din emisiune.

Nu s-ar fi gândit niciodată că va accepta să plece într-o astfel de aventură, însă la insistenţele fiicei sale, Bianca, a zis că o va face şi pe asta.

“Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“, a spus Bianca Adam la testimonialele de prezentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Adam (@bieadam)

Mare fană a emisiunii Asia Express, Mihaela Adam s-a uitat la toate ediţiile de până acum şi a mărturisit că nu s-ar fi văzut vreodată făcând asta. Dar cum niciodată să nu spui niciodată, aceasta s-a văzut plecată în America, acolo unde a fost nevoită să trăiască folosind doar 1 euro pe zi, din care trebuia să îşi găsească transport, mâncare şi cazare.

„Pentru mine este cea mai mare provocare și ce să zic, n-am primit-o chiar așa bine, deci nu am fost așa încântată, pentru că știu că este greu, am urmărit emisiunea și știu ce se întâmplă acolo. Și m-a șantajat emoțional ca să mă convingă într-un fel și nu am putut să spun nu”, a mărturisit Mihaela Adam, motivând că nu şi-ar fi putut refuza fiica pentru această participare.

În America Express au plecat nouă echipe, formate din Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Puya și Melinda, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bruja și Pufeh.