Ionuț Nițulescu Actualitate 30.11.2022 10:16

Mesaje, urări și felicitări în imagini de 1 decembrie, Ziua Românilor. La mulți ani România, la mulți ani români

Pe 1 decembrie este Ziua Națională a României, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, marcând un moment extrem de important pentru țara noastră. Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România, în 1918, iar de atunci 1 decembrie a devenit ziua națională a României, cu expecția a 45 de ani în perioada comunistă, când această zi era sărbătorită în 23 august.

La 1 decembrie 1918 s-a decis în unanimitate unirea Transilvaniei, Crișanei și a Maramureșului cu România, dar s-a păstrat în continuare autonimia locală, pe baze democratice, păstrându-se egalitatea între naționalități și religii.

Mesaje, urări și felicitări de 1 decembrie

Am pregătit pentru voi mai multe mesaje pe care le puteți trimite prietenilor de 1 Decembrie, dar și o serie de felicitări pe care le găsiți în galeria foto. 

Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit.

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani romane, la mulți ani Romania!

Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați.

De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate.

Citește și: Program Mega Image de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Cu ocazia Zilei Naționale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastră si sa va transmitem cele mai sincere urâri de bine.

Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani!

Ziua Naționala a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aducă in fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți roman.

Cu ocazia Zilei Naționale va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

Suntem bucuroși sa colaboram cu romani deosebiți ca dumneavoastră. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!

Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care li meritați din plin. La mulți ani!

De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!

Cu ocazia Zilei Naționale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulți Ani!

Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearca din nou! La mulți ani, române!

Urări de La Mulți ani de ziua Națională României

La multi ani Romania! La multi ani tuturor romanilor, indiferent unde va aflati. Sa fim sanatosi si sa avem grija de tara noastra

La multi ani, romani ! S-aveti azi soare, inima buna, bucurie!

La multi ani dragi romani! Sa fim iubiti si de Dumnezeu ocrotiti!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulți Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naționala!

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să incercăm să fim mai buni de ziua noastră!

La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simț și gândesc românește!

La mulți ani români, oriunde v-ați afla!

La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani români de pretutindeni!

La mulți ani tuturor românilor și celor ce iubesc România!