Ionuț Nițulescu Știri 02.01.2023 03:18

Program Mega Image de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Program Mega Image de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Minivacanța de 1 decembrie vine în acest an și cu câteva restricții. Iată ce program vor avea magazile în aceste zile de sărbătoare și unde poți face cumpărături.

Magazinele din toată țara se închid la ora 21.00, aceasta fiind una dintre restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă în alți ani, supermarketurile aveau un alt program de funcționare în zilele de sărbătoare, anul acesta lucrurile s-au schimbat.

Program Mega Image de 1 decembrie

Multe din marile magazine vor funcționa după un program normal în această minivacanță. Zilele de 30 noiembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei, și 1 decembrie – Ziua Națională a României, sunt zile libere, conform Codului Muncii, de ele beneficiind, de regulă, angajaţii şi de la stat şi de la privat. Mulți angajați vor munci însă și în aceste zile. Dacă vreți să vă pregătiți cum se cuvine pentru cele două sărbători, chiar dacă stați acasă, asigurați-vă că faceți cumpărăturile din timp.

Și magazinele Mega Image vor funcționa după programul normal, mai exact veți putea face cumpărături în aceste magazine între 08.00 și 21.00. Aveți pe site-ul companiei posibilitatea de a vedea programul ficărui magazin în parte.

Pentru informații mai exacte despre orarul și activitatea magazinelor, clienții pot căuta mai multe detalii despre acest lucru pe site-ul oficial al magazinului, mega-image.ro, precum și eventuale modificări survenite în urma unor noi restricții luate de către autorități. Totodată, țineți cont de faptul că programul magazinelor poate diferi în funcție de locație.

Citește și: Magazine ANAF. De unde poți cumpăra produse confiscate la super preț

Programul altor magazine de 1 decembrie

Toate marile magazine și-au ajustat programul de funcționare pentru zilele de 30 noiambrie și 1 decembrie, pentru ca românii să poată face cumpărături după un program normal. Iată programul celorlalte magazine în această minivacanță:

Program de funcționare Auchan și Carrefour:
Luni – Duminică: 07.00 – 21.00

Magazinele LIDL și Kaufland sunt deschise în următoarele intervale orare:
Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00
Duminica: 08.00 – 19.00