Ionuț Nițulescu Utile 02.01.2023 02:40

Program Kaufland de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Program Kaufland de 1 decembrie. Care este orarul de funcționare în această zi

Multe magazine suferă modificări de program în perioada sărbătorilor. Iată în ce zile și în ce interval orar veți putea face cumpărături la Kaufland în zilele de 30 noiambrie și 1 decembrie.

Românii așteaptă cu nerăbdare minivacanța de 1 decembrie. Deși paradele militare vor lipsi în acest an din multe orașe, iar restricțiile impuse de pandemia de coronavirus nu ne vor permite să ne deplasăm ca în alți ani, câteva zile libere nu strică niciodată. Dacă vreți să vă pregătiți cum se cuvine pentru cele două sărbători, chiar dacă stați acasă, asigurați-vă că faceți cumpărăturile din timp.

Program Kaufland de 1 decembrie

Ziua de 30 noiembrie, precum și cea de 1 Decembrie sunt zile libere, conform Codului Muncii, de ele beneficiind, de regulă, angajaţii şi de la stat şi de la privat. Mulți angajați vor munci însă și în aceste zile.

Spre exemplu, supermarketurile au decis ca programul de funcționare să rămână același și în aceste zile de sărbătoare, mai ales că autoritățile au impus ca inchiderea acestora să se facă la ora 21.00.

Citește și: Magazine ANAF. De unde poți cumpăra produse confiscate la super preț

Kaufland nu a anunțat modificări în minivacanța de 1 decembrie, astfel că românii din toată țara vor putea face cumpărături după programul deja cunoscut, după cum urmează:

Luni – Sâmbătă: 07.00 – 21.00
Duminică: 07.30 – 20.00

Pentru informații mai exacte despre orarul și activitatea magazinelor, clienții pot căuta mai multe detalii despre acest lucru pe site-ul oficial al magazinului, kaufland.ro, precum și eventuale modificări survenite în urma unor noi restricții luate de către autorități.

Programul celorlalte magazine de 1 decembrie

Toate marile magazine și-au ajustat programul de funcționare pentru zilele de 30 noiambrie și 1 decembrie, pentru ca românii să poată face cumpărături după un program normal. Iată programul celorlalte magazine în această minivacanță:

Program de funcționare Auchan și Carrefour:
Luni – Duminică: 07.00 – 21.00

Magazinele LIDL sunt deschise în următoarele intervale orare:
Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00
Duminica: 08.00 – 19.00