Gabriela Dinu Știri 29.12.2022 05:10

Mesaje, urări și felicitări de la mulți ani pentru iubit

Mesaje, urări și felicitări de la mulți ani pentru iubit

Se apropie ziua persoanei iubite şi pe lângă cadou vrei să îi faci şi o urare emoţionantă? În rândurile de mai jos vei găsi inspiraţia necesară pentru a-ţi construi un mesaj original de urări sau felicitări pentru iubit sau iubită.

Ai rămas în pană de idei sau poate vrei să o dai pe spate pe persoana iubită şi ai nevoie de puţin ajutor? Aici sunt cele mai simpatice mesaje pentru iubitul său iubita ta, încărcate de romantism şi poate cu un strop de amuzament, pentru că aşa poţi fi sigur că ai dat lovitura cu cadoul făcut, atunci când îi poţi pune un zâmbet larg pe faţă în timp ce îi zici la mulţi ani.

Mesaje de la mulţi ani pentru persoana iubită

Este modul perfect să vă felicitaţi jumătatea într-un mod creativ şi romantic printr-un mesaj sau, de ce nu, să îl memoraţi şi să i-l spuneţi live, faţă în faţă, iar asta dă o notă şi mai mare de originalitate.

  • „Iubitule, bucățica mea de fericire, te felicit! Tu ești universul meu, prințul din povești, ești lumea mea și îți mulțumesc pentru asta. Să obții tot ceea ce poftești și să nu renunți niciodată la visul tău. Ești curajos și puternic, vei reuși cu siguranță în tot, iar eu te voi sprijini.”
  • „Iubitul și dragul meu bărbat! Fie ca această zi să-ți dea zâmbete și râsete vesele, tandrețe și emoții strălucitoare, căldură și bunătate! Astăzi este ziua ta – ziua în care lumea ni te-a dăruit. Te felicit!”
  • „Iubitul meu! Îți doresc toate cele mai bune! Sănătate, noroc și succes! Să fii mereu atât de atent și grijuliu! Te iubesc!”
  • „De ziua ta, cel mai blând, cel mai iubit, cel mai unic bărbat, îți doresc toate cele mai frumoase din lume! Îmi doresc să iubești, fără a privi înapoi, iar toate visele tale să se transforme imediat în realitate.”
  • „Iubitule! Ești o persoană dragă mie și vreau să fii fericit. Să ai un spirit de fier, atitudine pozitivă, emoții turbulente, succes amețitor și prosperitate. Tu ești un om minunat, pe care-l iubesc din tot sufletul. Dragostea mea, îți transmit un milion de sărutări și zâmbete!”
  • „La ziua de naștere a iubitului meu, îi mulțumesc cerului pentru că ne-a unit și vreau ca Dumnezeu să te direcționeze corect pe drumul vieții și să-ți ghideze frumos viața! Lasă totul să se dezvolte cu succes, cu bine și în siguranță!”
  • „Am căutat fericirea mea atât de mult timp, alergând după ea și mereu greșeam. Dar ea a intrat liniștită în viața mea și abia atunci mi-am dat seama – asta este. Și chiar curcubeul mi s-a părut alb-negru în comparație cu fericirea mea. Tu mi-ai dat această fericire. Și numele ei este dragostea. Mulți ani, cel mai bun și iubit bărbat din lume!”

Cu siguranţă iubitul tău va fi foarte fericit că te-ai gândit la el şi i-ai transmis un mesaj frumos de felicitare cu ocazia aniversării sale sau chiar a voastră.