Gabriela Dinu Știri 29.10.2022 06:00

La mulți ani de sfinții Mihail și Gavril. Mesaje, SMS-uri, felicitări și urări deosebite

La mulți ani de sfinții Mihail și Gavril. Mesaje, SMS-uri, felicitări și urări deosebite

Duminică, 8 noiembrie, este o sărbătoare mare pentru credincioşii din toată lumea. Sunt sărbătoriţi sfinţii Mihail şi Gavril, iar cei care le poartă numele se află la ceas aniversar. Eşti în pană de idei de un mesaj simpatic pentru ziua onomastică a cuiva drag? Ei bine, în rândurile de mai jos vei descoperi o mulţime de modalităţi prin care să le spui „La mulţi ani” în această zi de sărbătoare.

8 noiembrie este ziua pe care Biserica o dedică îngerilor, iar cifa 8 a fost aleasă cu un scop important, acela că este simbolul vieţii veşnice, iar îngerii şi implicit sfinţii arhangheli Mihail şi Gavril aparţin veşniciei.

Cele mai simpatice mesaje de La mulţi ani, Mihail şi Gavril

În continuare, vă oferim inspiraţie pentru a vă pune un zâmbet pe faţa apropiaţilor care se sărbătoresc în această zi importantă:

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!”

„De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!”

„O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!”

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!”

„Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!
De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!”