Gabriela Dinu Știri 08.10.2022 12:21

Mesaje si ganduri pentru doamna invatatoare si profesori

Mesaje si ganduri pentru doamna invatatoare si profesori

Se spune că primul mentor din viaţa unui copil este învăţătorul sau profesorul. Este acea persoană care vine în viaţa lui la momentul în care începe să aibă discernământ şi amintiri. La grădiniţă este mult prea devreme, dar în şcoala primară, copiii îşi dezvoltă sentimentele pentru cei din jur şi ajung să ţină la la dascălul din spatele catedrei.

Cu toţii vă amintiţi cu drag de perioada când eraţi mici, învăţătoarea le-a rămas tuturor în minte şi mulţi dintre voi v-aţi gândit la mesaje de mulţumire pentru grija pe care au avut-o pentru voi. Sau poate că sunteţi părinţi şi aveţi o relaţie deosebită cu cadrele didactice din viaţa copilului sau copiilor.

Cele mai frumoase mesaje pentru profesori şi învăţători

Un mod prin care vă puteţi exprima gratitudinea pentru aceştia şi, cel mai simplu, care nu presupune un efort prea mare şi nici măcar nu este unul financiar. Un simplu mesaj scris prin SMS, mai nou şi pe reţelele de socializare, ori pe o felicitare realizată de cel mic.

Modul prin care transmiteţi poate fi oricum, însă important este ca ceea ce îi scrieţi să fie din suflet. Dacă vă lipseşte inspiraţia, atunci aţi ajuns în locul care trebuie, pentru că noi vă vom oferi câteva idei, atunci când sunteţi în impas:

  • Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar: Vă mulțumesc, doamna învățătoare!
  • Sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua învățătorului!
  • În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumim, doamnă învățătoare!
  • Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Vă doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!5. Doamna învățătoare, să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!

Citeşte şi:

10 mesaje deosebite de mulțumire pentru urările făcute
30 mesaje și urări memorabile de la mulți ani pentru iubit

  • Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.
  • M-ați încurajat atunci când aveam nevoie de asta. Mulțumesc, doamna învățătoare!
  • Doamna învățătoare, voiam să vă spun că apreciez foarte mult modul în care ne-ați fost alături. Mulțumim!
  • Doamna învățătoare, vreau să vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la dumneavostră. Sunteți cea mai tare!
  • Răsfoind în cartea vieţii / Anii cei de şcoală plini / Prea frumos au zis poeţii / Profesorii sunt divini. / Mulțumim, dragi profesori!