Gabriela Dinu Știri 21.08.2022 18:13

10 mesaje deosebite de mulțumire pentru urările făcute

10 mesaje deosebite de mulțumire pentru urările făcute

Momentele în care deschidem telefoanele mobile şi citim mesaje frumoase cu urări şi gânduri bune sunt cele mai simpatice. Dar cum facem să răspundem şi noi în aceeaşi manieră?

Ei bine, din rândurile următoare veţi găsi cu siguranţă o sursă importantă de inspiraţie atunci când primiţi o urare frumoasă şi vreţi să îi răspundeţi persoanei respective printr-un mesaj pe măsură.

Cum să mulţumeşti frumos pentru un mesaj cu urări

Atunci când inspiraţia îţi lipseşte cu desăvârşire sau pur şi simplu nu ai suficient timp pentru a compune un mesaj în nota celui primit poţi da un ochi pe acest articol şi îţi vei găsi cu siguranţă cuvintele potrivite.

Indiferent că mesajul primit este cu ocazia zilei de naştere, a zilei de nume, a aniversării căsniciei sau din orice alt motiv, mesajele de mulţumire sunt acestea:

  • Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc sănătate și bucurie! Mulțumesc din suflet tuturor. Va pup și aveți grijă de voi!
  • Va mulțumesc tuturor că v-ați gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper că tot ceea ce mi-ați dorit mie să vi se întâmple și vouă
  • Vă mulțumesc pentru atenție, pentru apreciere. Atunci când simți umărul cuiva, îți cresc aripi, îți este mult mai ușor să treci peste greutăți și simți că oamenii au nevoie de tine Este incredibil de plăcut să știi că există oameni în lume care, de ziua mea, îmi oferă cadouri atât de neprețuite precum atenția lor, cuvintele emoționante și dorințele sincere.
  • Mulțumesc, dragilor mei, pentru felicitări și pentru faptul că sunteți în viața mea.

Citeşte şi:

30 mesaje și urări memorabile de la mulți ani pentru iubit
100+ mesaje noi de buna dimineaţa pentru iubiți și prieteni

  • Dragii mei! Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele voastre amabile și urările strălucitoare. Atenția și sprijinul vostru, căldura voastră, dragostea voastră sunt valoroase pentru mine. Ziua mea de naștere este frumoasă doar pentru că voi sunteți lângă mine. Vă iubesc pe toți, vă îmbrățișez strâns! Vă mulțumesc pentru urări!
  • Vă mulțumesc pentru felicitările minunate și pentru minutele de bucurie pe care mi le-ați dăruit!
  • Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru urările transmise. Fie că v-ați rupt din timpul vostru, o secundă, un minut sau poate ceva mai mult pentru a-mi spune astăzi “La mulți ani!”, cu toții ați reușit să îmi faceți ziua mai frumoasă! Am norocul de așa oameni minunați și amabili ca voi!
  • Vă mulțumesc pentru cuvintele amabile.
  • Mulțumesc foarte mult pentru tot: pentru căldură și înțelegere, pentru sprijin și ajutor credincios, pentru bunătate și grijă.
  • Viața să îți aducă o bună recompensă pentru mila sufletului tău, să-ți ofere sănătate și prosperitate, mulți ani, noroc și succes constant.