Gabriela Dinu Utile 06.08.2022 00:17

30 mesaje și urări memorabile de la mulți ani pentru iubit

30 mesaje și urări memorabile de la mulți ani pentru iubit

Vine ziua iubitului tău şi vrei să îl surprinzi plăcut, însă nu debordezi de inspiraţie. Atunci ai ajuns unde trebuie, căci îţi vom oferi câteva zeci de mesaje cu care să îi faci ziua de naştere mai frumoasă.

Că eşti mai romantică din fire sau poate vrei doar să îi dai un mesaj amuzant, noi îţi vom veni în ajutor cu cele mai inspirate urări pe care să i le faci persoanei iubite.

Mesaje și urări memorabile de la mulți ani pentru iubitul tău

Vei găsi texte lungi sau texte mai scurte, sau poate nu contează dimensiunea lor, ci ceea ce vrei să transmiţi prin ele. Aruncă un ochi în mesajele recomandate de noi şi cu siguranţă vei găsi unul potrivit pentru iubitul tău.

 • La Mulți Ani, iubirea mea! Știi să fii blând și puternic, curajos și bun, amabil și corect! Așa și să rămâi!
 • Îi mulțumesc destinului pentru întâlnirea noastră și pentru fericirea noastră! Pupici, îmbrățișări și dragoste! La Mulți Ani!
 • Iubitule! Te felicit de ziua ta! Ești pentru mine cea mai dragă persoană de pe pământ, cu tine mă simt bine și plăcut!
 • Îți doresc tot binele din lume! Fie ca dragostea noastră să nu dispară! La Mulți Ani, dragul meu!
 • Iubitul meu, bucuria mea, fericirea mea, îți doresc o aniversare fericită! Ești universul meu, ești lumea mea și îți mulțumesc pentru asta.
 • Îți doresc să realizezi tot ceea ce îți dorești, să tinzi să ai succes și să nu renunți niciodată. La Mulți Ani ani, scumpul meu!
 • Ești curajos și puternic, cu siguranță vei reuși exact așa cum îți dorești, iar eu te voi susține în orice demers. L mulți ani!
 • Sunt cea mai fericită cu tine și vreau ca fericirea noastră să fie mai înaltă decât cerul. La Mulți Ani pentru tine!

Citeşte şi:

100+ mesaje noi de buna dimineaţa pentru iubiți și prieteni
Rânduri pentru fiica mea. 15 mesaje de la mulți ani pline de iubire maternă

 • Ești singura persoană de la care inima îmi bate atât de tare! Îmi ești foarte apropiat și îmi ești mai drag decât toți cei din jur! La Mulți Ani!
 • Fie ca inima ta să rămână fierbinte și pasională! Să știi că te iubesc foarte mult! La Mulți Ani, dragul meu!
 • Dragul meu, singurul, gloriosul, minunatul, te felicit de ziua ta! Te iubesc foarte mult și vreau să-ți doresc sănătate și multă putere!
 • Mult noroc în toate planurile și ideile tale, împlinirea tuturor dorințelor tale prețuite și chiar bizare! Fie ca starea ta de spirit să fie întotdeauna cea mai însorită! Te iubesc!
 • Iubitul meu, dragule, cea mai importantă persoană din viața mea, La Mulți Ani!
 • Dragul meu, lasă fericirea să-ți copleșească sufletul! Suntem împreună și acesta este principalul lucru! Îți doresc să fii întotdeauna o persoană de succes, sănătoasă și la fel de pozitivă și amabilă precum ești acum! Lasă toate obiectivele tale să fie ușor de atins și fiecare zi să-ți aducă noi victorii și motive de bucurie! Să știi că te iubesc foarte mult și în fiecare zi mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult, pentru că tu ești idealul meu!
 • Iubitule! La Mulți Ani pentru tine din suflet! Îți doresc să te bucuri de fiecare zi în care trăiești, să rămâi tu însuți în orice situație, să nu lași anxietatea să îți pătrundă sufletul și să fii mereu înconjurat de prieteni loiali! De asemenea, îți doresc o mare dispoziție, mult succes, fericire nemărginită și dragoste sinceră reciprocă de ziua ta! Pentru mine, tu ești cel mai bun și te iubesc foarte mult!
 • Astăzi e ziua ta – o sărbătoare foarte importantă pentru mine. Vreau să-i mulțumesc soartei pentru că mi te-a dat. Îți doresc să fii cel mai fericit, fără a lua în considerare anii și zilele trecute, ci pur și simplu să trăiești și să te bucuri de fiecare moment. Îți doresc sănătate, mult succes, putere pentru a-ți atinge toate obiectivele. La Mulți Ani, dragul meu!

Aşa-i că ţi-ai găsit inspiraţia? Ei bine, folosind unul dintre aceste mesaje de mai sus vei reuşi să îţi surprinzi plăcut iubitul, chiar de ziua lui de naştere şi nimic nu este mai frumos în viaţă decât dragostea împărtăşită şi iubirea care debordează cu orice ocazie.