Gabriela Dinu Știri 02.11.2022 14:13

Mesaje de la mulţi ani la 18 ani. Ce să le scrii de majorat

Mesaje de la mulţi ani la 18 ani. Ce să le scrii de majorat

Vârsta majoratului este un moment special pentru oricine, de aceea cu toţii ne dorim să le facem celor care împlinesc vârsta de 18 ani cea mai frumoasă petrecere, ori cele mai interesante surprize.

Pe lângă toate acestea, la pachet vin şi mesajele şi urările de La mulţi ani, care trebuie să fie şi ele cu totul speciale atunci când o persoană din viaţa noastră împlineşte vârsta de 18 ani, indiferent că ne este prieten, prietenă, fiu, fiică, iubit sau iubită ori nepot.

Cele mai interesante felicitări pentru aniversarea majoratului

De aceea, venim în sprijinul vostru cu mesaje amuzante sau de suflet pentru persoana dragă din viaţa voastră, care împlineşte frumoasa vârstă de 18 ani:

  • La mulți ani, copilul meu drag! Azi pășești în viața matură și responsabilă! Îți urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieții tale, să ai parte de o viață plăcută, cu experiențe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi și un amalgam de emoții pozitive. Să ai mereu încredere în tine și să-ți asculți inima indiferent de orice. La mulți ani!
  • Felicitări cu prilejul frumoasei aniversări de 18 ani! Fie ca această zi magică să îți aducă în dar noi scopuri, noi țeluri și idei, mult curaj, ambiție și inspirație să faci tot la ce aspiri. Fie ca zilele tale să fie compuse doar din momente plăcute, mici realizări, întâlniri cu oameni deosebiți și cu multe, multe zâmbete. La mulți ani!
  • La mulți ani! Vârsta de 18 ani înseamnă tinerețe, startul tuturor începuturilor și căilor tale spre viitor. Îți doresc sănătate, bucurie, să ai parte de prietenie fidelă, emoții aprinse de la prima iubire , inclusiv primul eșec. Fie ca toate eforturile tale să aibă succes și să-ți aducă plăcere ceea ce faci. La mulți ani!
  • Felicitări cu frumoasa aniversare de 18 ani! Azi e un nou început și fie ca acesta să fie copleșit de momente magice, trăiri de neuitat, vise împlinite, întâlniri calde cu cei dragi și un infinit de zâmbete! La mulți ani!
  • Felicitări cu prilejul aniversării tale de 18 ani! Îți urez să rămâi energic, optimist, plin de forțe, ambiție și curaj ca să realizezi tot ce îți dorești! Să fii mereu iubit, apreciat și admirat pentru rezultatele tale superbe! La mulți ani!
  • Felicitări cu frumoasa aniversare a celor 18 ani! Îți urez să fii fericită, iubită, apreciată, respectată și înțeleasă mereu. Să ai parte de o iubire ca-n povești, de noroc în toate începuturile tale și de oameni buni în jurul tău. Savurează fiecare clipă a vieții tale și fii fericită necondiționat! La mulți ani!
  • Felicitări cu prilejul atingerii majoratului! 18 ani este un pas important și responsabil al vieții tale. Îți dorim să pășești ușor și liber în acest capitol al vieții tale, să fii apreciată și respectată mereu! La mulți ani!