Gabriela Dinu Știri 14.01.2023 08:51

Max Infinite: CV, Biografie, Vârstă, surse de venit, afaceri, iubite

Max Infinite: CV, Biografie, Vârstă, surse de venit, afaceri, iubite

Max Infinite este un personaj celebru din online-ul românesc. Cei care îl urmăresc o fac de dragul vlogurilor pe care le creează, specializate pe gaming.

Din rândurile care urmează vom afla mai multe despre el, un personaj care se caracterizează mai mult prin muncă şi mai puţinn prin afişarea vieţii personale.

Cine este Max Infinite?

Numele său real este Daniel Max, dar în spaţiul virtual îl veţi regăsi după nickname-ul MaxINFINITE. S-a năsut pe 19 ianuarie 1991 la Bacău, are ochii căprui, 31 de ani şi este un mare fan al jocurilor. Şi-a transformat pasiunea şi cel mai mare hobbby într-o adevărată afacere, din care scoate lunar bani frumoşi. Poate chiar mai mulţi decât v-aţi putea imagina vreodată.

Nu are o iubită sau cel puţin nu îşi doreşte să o afişeze. Din postările sale pe care le face pe site-urile de socializare, exceptând cele prin care îşi promovează vlogurile de gaming, Daniel Max sau MaxINFINITE le arată fanilor săi care este cel mai bun prieten al său, pisica lui. O mâţă de rasă, cu o blană superbă, alb cenuşie, care îşi face simţită prezenţa în majoritatea postărilor lui de promovare.

Câţi bani face Daniel Max doar din YouTube?

Că tot veni vorba de promovări, să vorbim despre banii pe care Max îi scoate din cea mai mare sursă de venit a sa: YouTube. Are un canal gigantic, cu un număr de 3,15 milioane de abonaţi, gata să-i urmărească fiecare videoclip pe care îl postează. Se recomandă simplu, atât de simplu încât nu v-aţi gândi niciodată ce venituri îi aduc aceste simple jocuri:

„Salut! Eu sunt Max si va invit pe canalul meu sa vizionati serii precum GTA V, The Forest, Wasteland, DayZ, H1Z1, The Sims 4, Jocuri Indie. Sursa voastra zilnica de hardcore survival,jocuri indie,GTA”, este descrierea pe care şi-o face MaxINFINITE.

Este youtuber din 2014, iar veniturile sale doar din această platformă se ridică la aproape 30.000 de euro lunar. Banii îi vin în funcţie de videoclipurile pe care le realizează şi numărul de urmăritori pe care le înregistrează. Conform site-urilor de specialitate, tânărul din Bacău a scos din YouTube în ultimele trei luni suma de 75.000 de euro.