Gabriela Dinu Vedete 10.10.2023 14:09

Marinela Niţu: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, studii

Marinela Niţu: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, studii

Marinela Niţu are 68 de ani, este născută în Braşov, acolo unde locuieşte şi în prezent şi este de profesie cântăreaţă. A intrat în atenţia presei la finalul anilor 1990, atunci când a început relaţia cu personajul controversat Miron Cozma.

Pasionată de muzică din copilărie, Marinela susţinea primul concert pe vremea când avea doar 13 ani. A cântat de mică la evenimente private şi nunţi, finalizând Şcoala de Arte din Braşov. A participat la Festivalul de muzică din Mamaia de două ori şi a lucrat cu celebri compozitori români, precum Horia Moculescu, Adrian Pechea sau Cornel Fugaru.

Ce scrie în CV-ul Marinelei Niţu?

A susţinut concerte în ţări precum Germania, Anglia, Spania, Franţa, Statele Unite şi Emiratele Arabe Unite. A avut parte de o cumpănă serioasă în 2000, atunci când a rămas fără voce şi a fost nevoită să se opereze la corzile vocale. În 2003 a plecat în America, unde a cântat vreme de mai mulţi ani, până s-a întors din nou în ţară şi s-a restabilit în oraşul natal, Braşov.

Pe Miron Cozma l-a cunoscut în vara anului 1998, atunci când a rămas impresionat de frumuseţea ei, văzând-o cântând la un restaurant din staţiunea Olimp. I-a trimis un buchet de flori şi o invitaţie în oraş. S-au văzut, deşi Miron Cozma era căsătorit, iar ea era implicată într-o relaţie cu un italian bogat.

S-au îndrăgostit şi de aici până la căsătorie nu a mai fost decât un pas. Un an au ţinut totul secret şi relaţia lor a rezistat inclusiv după ce a fost condamnat la închisoare. Pe 14 februarie 2011, cei doi se căsătoreau, dar aveau să divorţeze după 3 ani.

De ce s-a despărţit de Miron Cozma?

Miron Cozma a oferit mai multe detalii despre cum s-a încheiat totul între ei: „Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”.