Gabriela Dinu Știri 23.01.2023 20:02

Când este Ziua Îndrăgostiților. Iată 7 idei despre cum să-ți surprinzi iubitul sau iubita

Când este Ziua Îndrăgostiților. Iată 7 idei despre cum să-ți surprinzi iubitul sau iubita

Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine’s day este una dintre sărbătorile importate de români de la americani, graţie marketingului stufos făcut pe această temă în toate filmele din SUA şi nu numai. Aşa au ajuns şi românii să îşi răsfeţe jumătatea în data de 14 februarie, de Sfântul Valentin.

Această sărbătoare nu există în calendarul creştin ortodox pe data de 14 februarie şi totuşi românii noştri îşi urează la mulţi ani în această zi. Dar cine suntem noi să le interzicem petrecerile şi voia bună? Ar trebui să o aibă în fiecare zi din an şi dacă ei îşi găsesc fericirea în lucruri mărunte este cu atât mai bine.

Cum să îşi surprinzi persoana iubită de Valentine’s Day, pe 14 februarie

Aşa au ajuns îndrăgostiţii, vrei nu vrei, să se pregătească de Valentine’s Day şi caută tot felul de idei prin care să îşi răsfeţe persoana iubită cu ocazia acestei zile. Pe data de 14 februarie, majoritatea oamenilor ies în oraş, la restaurante elegante şi iau cina sau prânzul împreună. Aceasta ar fi o modalitate prin care să îţi surprinzi iubita de Valentine’s Day, scoate-o în oraş, la restaurantul ei / lui preferat, luaţi cina la o masă aşezată cât mai intim şi comandaţi mâncărurile şi deserturile preferate, alături de un vin. Cu siguranţă va aprecia. Mai ales acum, de când restaurantele s-au deschis rând pe rând, graţie scăderii numărului de infectări cu coronavirus.

Femeile vor adora tot timpul o bijuterie atent aleasă, aşa că îi poţi cumpăra oricând ceva „sclipitor” dar mai cu seamă acum, de Valentine’s Day. Acelaşi lucru este valabil şi la bărbaţi, cine a spus că ei nu vor bijuterii? Şi ei poartă ceasuri, lănţişoare, etc. Trebuie doar să ştii ce îi place şi dă-i bice.

Dacă nu dispui de posibilităţi financiare şi vrei, totuşi să îi faci o surpriză persoanei iubite, o poţi face foarte simplu şi acasă. Îi poţi găti mâncarea ei / lui preferată şi poţi pregăti masa în cel mai romantic mod cu putinţă, cu lumânări şi multă dragoste.

Dacă nu te pricepi la gătit, poţi comanda mâncarea voastră preferată sau, dacă sunteţi la dietă şi nu vreţi să mâncaţi seara, vedeţi împreună un film de dragoste. Cu siguranţă aveţi de unde alege.