Gabriela Dinu Știri 20.10.2022 19:24

Marian Olteanu: CV, Biografie, varsta, inaltime, filme, seriale, familie, salariu

Marian Olteanu: CV, Biografie, varsta, inaltime, filme, seriale, familie, salariu

Marian Olteanu este interpretul lui David din serialul Clanul, difuzat şi produs de Pro TV. Este unul dintre cei mai talentaţi artişti din generaţia sa şi a fost distribuit în mai multe seriale înainte să ajungă aici.

Este angajat în paralel şi la Teatrul Mic din Bucureşti, pe scena căruia este o prezenţă constantă. În serialul de la Pro TV, acesta joacă alături de Denis Hanganu, George Ivaşcu, George Mihăiţă, Carmen Tănase sau Theo Rose.

Cine este Marian Olteanu şi ce scrie în CV-ul lui?

Pe numele său complet Marian Gabriel Olteanu, acesta s-a născut pe 6 septembrie 1992 în Vaslui, într-o familie normală, are 30 de ani, dar s-a mutat de mai mult timp în Bucureşti. L-aţi mai văzut, cu siguranţă, şi în serialele Vlad, Profu, de la Pro TV, sau Sacrificiul sau Rux, de la Antena 1. Este absolvent al Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, dar şi al UNATC din Bucureşti, specializat în Arta Actorului, sub îndrumarea lui Florin Zamfirescu.

În serial, acesta joacă rolul lui David Pribeag, un poliţist corupt, fiu vitreg al lui Bebe Măcelaru, personajul negativ. „Multă acţiune, suspans, mult mister. E foarte plăcuta atmosfera, mă simt că în facultate, majoritatea am fost colegi. Acum am bucuria şi onoarea de a juca cu artişti consacraţi mari, cum e Carmen Tănase, domnul Mihăiţă, şi un actor pe care-l admir foarte tare, Şerban Pavlu”, a spus el despre rolul pe care îl are în Clanul.

Date Biografice Marian Olteanu: înălțime, greutate

Nume complet: Olteanu Gabriel Marian
Data naşterii: 15 februarie 1968
Locul naşterii: Vaslui
Parteneră: singur
Înălţime: 1,75
Greutate: 75 kg

Nu s-a afişat cu vreo iubită încă, pesemne că este în continuare singur. Sau, cine ştie, nu doreşte să îşi expună viaţa personală pe tapet.  Despre salariul din seriale nu vă putem spune prea multe deoarece acesta se negociază în funcţie de fiecare rol în parte. La Teatrul Mic, în schimb, acesta are un venit lunar în valoare de 6000 de lei.