Gabriela Dinu Vedete 19.07.2023 08:24

Maria Marinescu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Maria Marinescu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Maria Marinescu s-a născut pe 10 august 1978, are 35 de ani şi este de profesie designer. Este absolventă a Liceului din Beverley Hills şi a Institutului de Modă Parsons din Paris.

A fost căsătorită cu Frank Colin şi au împreună un băiat. Un mister planează în jurul Mariei Marinescu, se spune că ar avea o relaţie de rudenie cu Ion Iliescu, dar atunci când a fost întrebată despre asta în interviuri a evitat să răspundă pe larg:

Ce scrie în CV-ul Mariei Marinescu?

„Sotul mamei mele e, intr-un fel, fiul lui adoptiv. Dar eu nu sunt ruda cu el. Ion Iliescu este un om foarte cald si placut. Il cunosc din copilarie. Datorita lui am ajuns sa fac liceul la Beverly Hills High School. Eu nu fac politica, nu ma intereaza absolut deloc ce se intampla in aceasta tara”, a declarat în trecut Maria Marinescu.

A lucrat ca designer vestimentar inclusiv la Teatrul Metropolis, în perioada 2008 – 2009 şi a făcut costumele pentru piesa Visul unei nopţi de vară. Prima sa colecţie de haine Pret-a-Porter a fost lansată în 2007. A lucrat şi în presă, fiind corespondent de fashion pentru revista The One, în 2005.

Maria Marinescu a fost şi prezentatoare TVV, având propria emisiune de fashion la B1 TV, denumită Pakua. Dacă nu o cunoaşteţi pe Maria Marinescu prin prisma profesiei pe care o are, atunci cu siguranţă că aţi auzit de ea datorită relaţiei pe care a avut-o cu fostul fotbalist Cristi Chivu, pe care l-a cunoscut în 2004. S-a mai iubit şi cu Bobby Păunescu, fostul iubit al Monicăi Bârlădeanu şi până în 2006 s-a iubit ulterior cu fiul fostului prim ministru Radu Vasile, Tudor.

În 2007, Maria Marinescu se căsătorea cu Ion Ion Ţiriac, în primăvară, dar mariajul lor dura doar până în toamnă, când cei doi depuneau actele de divorţ.

Date Biografice Maria Marinescu

Nume complet: Marinescu Maria
Data naşterii: 10 august 1978
Partener: Alin Petrache

În prezent, este căsătorită cu designerul Alin Petrache şi au împreună patru copii, iar Maria îşi împarte timpul aşa cum poate între carieră şi viaţa de familie.