Gabriela Dinu Știri 24.06.2022 09:03

Monica Bârlădeanu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, filme, seriale

Monica Bârlădeanu: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit, filme, seriale

Monica Bârlădeanu este o celebră actriţă de la noi şi una dintre cele mai frumoase prezenţe de pe scenele româneşti. Recent, aţi putut-o urmări în serialul Vlad, produs şi distribuit de Pro TV.

S-a născut pe 12 decembrie 1978 la Iaşi şi mai este cunoscută şi sub numele de Monica Dean, cel pe care şi l-a luat odată cu avansarea în carieră în Statele Unite ale Americii. Aceasta este recunoscută şi în afară, acolo unde a activat ca prezentatoare TV, dar şi ca actriţă. Monica Dean a fost distribuită şi în serialul Lost, în 2006.

Cine este, de fapt, Monica Bârlădeanu?

Monica Bârlădeanu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza şi pe vremea când era studentă aceasta a fost model şi activa în diverse campanii publicitare. Visul ei pe atunci era acela de a lucra în televiziune şi se materializa după ce primea postul de prezentatoare TV la B1, l emisiunii La Strada.

În 2002, aceasta era desemnată ca fiind cea mai frumoasă celebritate din România de către revista Beau Monde şi în acelaşi an, TV Mania o desemna cea mai focoasă vedetă. În 2003, aceasta a primit rolul de prezentatoare a Vieţii în Direct, cu Dan Tudor. Din 2008, a plecat la Los Angeles unde a urmat cursurile şcolii de televiziune, actorie şi a început o carieră în film.

Date Biografice Monica Bârlădeanu: înălțime, greutate

Nume complet: Monica Elena Bârlădeanu
Data naşterii: 12 decembrie 1978
Locul naşterii: Iaşi
Partener: Barna Nemethi
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,70 m

Monica Bârlădeanu face bani frumoşi din actorie, televiziune, dar şi din imaginea sa, pe care o vinde online în diverse campanii. Aceasta trăieşte în prezent o nouă poveste de dragoste, după ce s-a despărţit de Bobby Păunescu. Barna Nemethi este noul iubit al Monicăi şi este un bărbat influent. El este fotograf, regizor, dar şi fondatorul unei cunoscute reviste de modă.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc