Gabriela Dinu Emisiuni TV 22.01.2023 11:32

Mara Bănică: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Mara Bănică: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Mara Bănică este un cunoscut jurnalist din România, care a activat în cadrul trustului Intact până recent, când a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană, la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, produsă şi distribuită de Pro TV.

Aceasta a debutat în presa românească în 1994, după ce s-a angajat ca reporter la TV Soti. După scurta aventură din televiziune, aceasta s-a angajat la cotidianul Ziua, unde a fost corespondent până în 2002, când a revenit în televiziune. Aceasta a lucrat la Realitatea TV, alături de Ion Cristoiu şi Naţional TV.

Cine este, de fapt, Mara Bănică şi ce scrie în CV-ul ei?

În 2007, când s-a lansat postul TV Kanal D, Mara Bănică s-a angajat la ştiri, unde a stat până în 2009. A devenit colaboratoare la emisiuni de scandal, precum sunt Un show păcătos sau Acces Direct de la Antena 1 şi lumea a uitat că ea a fost, în cariera sa, şi corespondent de război. Trecutul său profesional o va ajuta, cu siguranţă, în jungla dominicană, acolo unde va avea de înfruntat probe grele, serioase, care vor înfricoşa pe oricine se va uita la această emisiune de la Pro TV.

A fost, deseori, acuzată că a inventat subiectele pe care le prezenta în show-urile TV, mai ales după ce a prezentat ştirea că travestitul Madamme Clarence ar fi avut relaţii sexuale cu fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolaescu. Pusă în faţa faptului împlinit, Clarence a recunoscut că totul a fost, de fapt, o invenţie a Marei Bănică.

Date Biografice Mara Bănică: înălțime, greutate

Nume complet: Bănică Mara
Data naşterii: 1977
Locul naşterii: Bucurwşti, România
Partener: căsătorită
Greutate: 67 kg
Înălţime: 1,67 m

Aceasta a fost implicată şi într-un scandal cu iz sexual, după ce un fost iubit ar fi ameninţat-o că va da presei imagini cu ea în ipostaze indecente. Fapt care nu s-a materializat, însă.

Este căsătorită cu un bărbat care lucrează în Germania şi a cărui viaţă nu a dorit să o facă publică. Cei doi au împreună o fetiţă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anisia Gafton