Gabriela Dinu Știri 11.08.2022 09:54

Reguli ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce vor avea de făcut concurenții la această emisiune

Reguli ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce vor avea de făcut concurenții la această emisiune

Pro TV reia unul dintre cele mai aşteptate reality show-uri din România, emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cabral este gazda acestei emisuni, dar nu-l mai avea coleg pe Mihai Bobonete, ca în sezonul precedent.

Co-prezentatoarea lui Cabral va fi Adela Popescu, cea care a lăsat matinalul Vorbeşte lumea, dar şi familia ei frumoasă, de dragul emisiunii care se va filma în Republica Dominicană.

Care sunt regulile emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV

Din toamnă, acesta va fi difuzat la TV, iar filmările au început deja, conform surselor din interiorul trustului. Rămâne de văzut când va anunţa oficial PRO TV data de începere a emisiunii, precum şi care sunt concurenţii. În prezent, se ştiu doar câteva nume vehiculate, precum Bia Khalifa şi alţii.

Nici despre probe nu se ştiu foarte multe lucruri, însă fanii se aşteaptă ca formatul să nu fie mult diferit faţă de ceea ce s-a întâmplat în 2015, iar despre asta vom afla mai multe din rândurile care urmează.

Citeşte şi:

Când începe emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe Pro TV

La fiecare probă pe care o vor câştiga, concurenţii ar urma să primească mâncare ca recompensă, pentru a putea supravieţui în continuare. Toate vedetele vor dormi sub cerul liber şi se vor putea spăla doar folosind cascada din jungla Dominicană. La capitolul alimente, ei bine, aceştia vor consuma doar fasole şi orez şi vor trebui să îşi învingă cele mai mari fobii sau frici, precum statul alături de şerpi sau viermi.

„Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viaţă obişnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice şi psihice, într-o provocare extremă“, se arată în comunicatul emis de postul din Pache Protopopescu.

La fel ca în cazul Survivor România, atunci când vine vorba despre eliminare, tot telespectatorul va avea ultimul cuvânt, pânâ când Regele şi Regina Junglei vor fi desemnaţi în marea finală.