Gabriela Dinu Știri 18.01.2023 14:59

Malvina Işvan: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit afaceri

Malvina Işvan: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit afaceri

Malvina Işvan este un celebru make-up artist din România, apreciat de majoritatea vedetelor de la noi din ţară, care se înghesuie la uşa ei pentru machiaj.

Malvina face bani frumoşi din make-up, dar şi din cursurile pe care le predă. Pentru un machiaj de seară, aceasta cere câteva sute de lei, pe care îi face în cel mult două ore, în funcţie de complexitatea machiajului care este nevoie să fie realizat.

Cine este Malvina Işvan?

Pe lângă asta, make-up artistul scoate bani frumoşi şi din cursurile de machiaj, la care participă fete din toată ţara.

Are 34 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Bucureşti. Malvina este absolventă a Liceului Nicolae Tonitza şi până să ajungă make-up artist, la vârsta de 27 de ani, aceasta a lucrat ca grafician, a desenat şi chiar a cântat. Meseria în care excelează a început să o practice din 2015 şi de atunci şi-a făcut un portofoliu cel puţin interesant, lucrând cu o mulţime de persoane publice de la noi din ţară şi nu numai.

Adoră să machieze modele pentru şedinţele foto de modă, ilustrând în special machiaje de glam. Este pasionată de internet, Social Media, în special Instagram, acolo unde îşi postează conţinutul muncii sale în reels-uri şi alte imagini interesante cu machiajele pe care le realizează.

Face, astfel, o mulţime de videoclipuri de beauty în care oferă inclusiv sfaturi pentru doritoare şi lucrează totodată cu o mulţime de clienţi internaţionali.

De câte pensule are nevoie un make-up artist ca Malvina Işvan pentru un machiaj fără reproş?

A fi un make-up artist nu este chiar cea mai uşoară meserie din lume, pentru a face asta la nivel profesionist ai nevoie de produse de calitate. După cum povestea chiar ea, la o singură clientă aceasta foloseşte undeva la 20 de pensule diferite, pe care trebuie să le cureţe bine de la o persoană la alta.

Aceasta a povestit cât de greu i-a fost să strângă banii necesari produselor profesionale în primul rând, apoi să machieze vedete şi persoane publice, care aveau fel şi fel de pretenţii:

„Eu am pornit foarte greu. Nu-mi ajungeau pensulele să machiez 3 persoane una după alta. Prima dată am venit la Magazinul de Make-up și mi-am luat pensule Leonardo și mă simțeam cea mai tare.

Înveți cum să te adaptezi. Cum să le dezinfectezi, cum să le mai salvezi, cum să folosești aceeași pensulă pentru mai multe operațiuni. Te descurci.

Ce legătură are Malvina Işvan cu Theo Rose?

Este dificil prima oară. Pentru ca sunt o fire emotivă și mă intimidez foarte repede. Dar o dată ce treci de hop-ul acela. Ca și cu oricare alt om, se creează chimie sau nu se creează chimie. Dacă se creează chimie, mergi mai departe. Mi se pare mult mai important dacă este chimie, decât să machiezi bine”, a povestit Malvina pentru magazinuldemakeup.ro.

Prietenă foarte bună cu Theo Rose, una dintre cele mai simpatice cântăreţe de la noi din ţară, acestea colaborează ori de câte ori se iveşte ocazia, iar recent cântăreaţa i-a mulţumit public pentru tot sprijinul: „Acum lucrez foarte bine cu Elena Gheorghe. Este una din iubitele noastre. Cu Mira lucrez chiar de când a început. Am lucrat cu Theo Rose, pe care o iubesc din tot sufletul. Am machiat-o și pe Delia, care este o drăguță. O visătoare Delia, mă regăsesc în stilul ei. Am lucrat și cu Lora.

Toate sunt drăguțe. Vedetele sunt mult mai modeste decât noi oamenii normali”, a mai spus Malvina pentru aceeaşi sursă.