Gabriela Dinu Vedete 10.06.2024 13:56

Madalina Craiu: CV Biografie, varsta, salariu, filme, seriale, familie

Madalina Craiu: CV Biografie, varsta, salariu, filme, seriale, familie

Mădălina Craiu este o actriţă din noua generaţie, care interpretează rolul Ilincăi în serialul Clanul, produs şi difuzat de Pro TV. Este o activistă convinsă şi o participantă a mişcării #rezist iar fanii săi o pot vedea în remake-ul făcut de români după serialul turcesc Instrusul.

Alături de Mădălina Craiu, în serialul Clanul joacă alţi artişti talentaţi din noua generaţie, dar şi actori consacraţi, precum George Mihăiţă, George Ivaşcu, Marin Oltin, Denis Hanganu, Theo Rose, Silviu Mircescu sau Sergiu Costache.

Cine este, de fapt, Mădălina Craiu?

Mădălina Craiu s-a născut pe 26 noiembrie 1990, la Hunedoara, într-o familie de clasa mijlocie, după cum spune chiar ea. Este deosebit de inteligentă, iar dovadă stă IQ-ul său de 140, aproape de un geniu.

S-a mutat în Bucureşti pentru a urma UNATC, pe care a absolvit-o cu succes, în clasa lui Adrian Titieni, în 2013. A urmat şi un program de masterat în cadrul aceleiaşi instituţii, sub îndrumarea doctorului Gelu Colceag. Familia sa a rămas la Hunedoara, iar prietenii săi cei mai buni au plecat la Londra, Bruxelles sau Stockholm.

Date Biografice Mădălina Craiu: înălțime, greutate

Nume complet: Craiu Mădălina
Data naşterii: 26 noiembrie 1990
Locul naşterii: Hunedoara, România
Partener: singură

Mădălina Craiu a primit primul său rol din cariera actoricească în cadrul unui scurtmetraj, denumit Blu, regizat de Nicolae Constantin Tănase.

O mai puteţi vedea la teatru, acolo unde joacă în mai multe piese, iar filmografia sa conţine următoarele nume: Check in, Three nights, Ruxx, The debt, Mo, Doin Money, Fructul oprit, A quiet place, Poarta Albă, Objects in mirror are closer than they appear, Dublu, Umbre, Tyrant, Şi băieţii, câteodată, Rebellion, Ce ai?.

Mădălina este pasionată de antichităţi şi îşi petrece majoritatea timpului liber prin magazinele vintage. Din fiecare călătorie pe care o face îşi achiziţionează obiecte pentru colecţia sa. Pe lângă antichităţi şi călătorii, actriţa mai este pasionată şi de muzică.

Nu are iubit şi spune că are o relaţie bună cu singurătatea. Salariul Mădălinei Craiu este negociat în funcţie de fiecare rol în parte, înainte de semnarea contractului, iar despre asta a evitat să discute până acum.