Gabriela Dinu Vedete 06.12.2023 08:41

Lorelei Bratu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Lorelei Bratu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Lorelei Bratu este un cunoscut model plus size, celebră mai mult în online, fiind un influencer de succes. A devenit celebră la scară largă după ce a participat la Asia Express, în ultimul sezon disputat în Asia, alături de Mihai Zarug.

Lorelei Bratu este model plus size şi o inspiraţie pentru femeile de toate vârstele, care se luptă cu unul dintre cele mai mare complexe: greutatea. La o înălţime de 1,65 m, aceasta cântăreşte 90 de kilograme şi se simte foarte bine în pielea sa. A avut însă mult de lucru cu propriul psihic, până a învăţat să se iubească aşa cum este ea:

Lorelei Bratu, ajutorul femeilor cu kilograme în plus

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea ca prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta”.

Are 33 de ani şi şi-a făcut un scop din a ajuta femeile să se iubească aşa cum sunt. După participarea la apatra ediţie de la Asia Express, alături de Zarug, aceasta a intrat într-un con de umbră, şi-a făcut o relaţie serioasă despre care preferă să nu vorbească şi îşi vede de activitatea care a consacrat-o în online.

„E foarte bună viața mea sentimentală, nu vorbesc în general despre ea pentru că mi se pare că niște lucruri trebuie să rămână ale tale și să te bucuri de ele. Cred că fericirea nu e ceva ce vine, o iei în buzunar și pleci ce ea. Cred că e ceva la care lucrezi tot timpul și e formată din niște momente.”, a mărturisit recent Lorelei.

Date biografice Lorelei Bratu

Nume complet: Bratu Lorelei
Locul nașterii: Tecuci
Înălțime: 1,65 m
Greutate: 90 kg

S-a născut pe 25 martie 1987 la Tecuci, acolo unde a făcut liceul în cadrul Colegiului Naţional Calistrat Hogaş. S-a mutat în Bucureşti pentru a studia şi a finalizat studiile de licenţă în cadrul SNSPA, specializarea de Administraţie Publică, după care a obţinut diploma de master în Adiminstrarea Afacerilor în cadrul aceleiaşi universităţi.

Lorelei a lucrat imediat ce a terminat masterul şi s-a angajat ca PR şi specialist de evenimente în cadrul unei firme de specialitate, a mai fost director de comunicare pentru o companie, iar în 2016 şi-a înfiinţat propria firmă.