Ioana Filipescu Vedete 26.09.2022 22:46

Liviu Teodorescu: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit

Liviu Teodorescu: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit

Liviu Teodorescu este cântăreț, compozitor și actor. A devenit cunoscut în urma participării la emisiunea-concurs Vocea României, de pe Pro TV, când a ajuns în semifinalele competiției. De fapt, de acolo începea ascensiunea lui.

Nu a câștigat realityshow-ul, dar avea să se bucure, apoi, de un real succes în muzică. Acum, este unul dintre artiștii preferați de tinerii din România. Mai nou, i-a compus o melodie chiar lui Jador.

 

Liviu Teodorescu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Liviu Teodorescu

Data nașterii: 12 iulie 1992

Locul nașterii: București

Vârsta: 30 de ani

Înălțime: 1,95 m

Ce scrie în CV-ul lui Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu avea să participe, în 2006, la Eurovision-ul copiilor, unde a făcut parte din grupul ”Numai cu acordul minunilor”. În 2011, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București și a fost admis la Conservator, secția Compoziție muzică ușoară.

În același an, a participat la primul sezon al emisiunii ”Vocea României”, unde a fost în echipa lui Marius Moga.

În martie 2012, Liviu Teodorescu a fost invitat să joace în serialul ”Pariu cu viața”, unde a interpretat propriul rol. A intrat, tot în aceeași perioadă, în trupa Lala Band, pe care avea s-o părăsească în 2013.

Liviu Teodorescu, carieră + surse de venit

În aprilie 2012, a compus piesa ”Little bit of love”, special pentru serialul de la Pro TV.

A lansat melodia ”Ești piesă”, compusă de Marius Moga, a colaborat cu Andra, pentru piesa Așa e dragostea, apoi a lansat și single-ul ”Un loc în viața ta”.

În 2015, a colaborat cu Robert Toma și Adda pentru piesa ”Tot ce-a mai rămas”. Imediat, lansa piesele marcă proprie, ”În brațele tale”, cu care a intrat în Top 5 pe Youtube, și ”Târziu”.

Liviu Teodorescu bifa, după ”Vocea României”, o nouă emisiune, ”Te cunosc de undeva”, sezonul al nouălea. După care urmau piesele, lansate de el, ”Dor de ea”, ”Gelos”, ”Cine m-a pus.”

Colabora cu Adda, pentru piesa ”Matematica iubirii”, și cu Sore, ”Adu-mi aminte să te uit”.

”Uite cine dansează” a fost ultima emisiunea-concurs la care Liviu Teodorescu a participat, alături de dansatoarea Marica Derdene, clasându-se pe podium.

Dar iată tabloul complet al vedetelor alături de care Liviu Teodorescu a cântat: Andra, Lala Band, Robert Toma, Adda, Dorian Popa, Laura Giurganu, Matei Teodorescu, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu, Killa Fonic, Noaptea târziu, Super ED, SHIFT, NOSFE, Ares, Criss Blaziny, Șatra B.E.N.Z., BRUJA, Antonio Pican, Connect-R, Cedry2k, JUNO, JO, Amna, March and June, Manuel Riva, Amuly, Ștefan Bănică Jr., Dara.

Cele trei show-uri la care a participat, dar și nenumăratele piese pe care le-a scos au reprezentat pentru el importante surse de venit.

Liviu Teodorescu și Iulia, soția lui

Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu

Liviu Teodorescu a avut, de la început, două mari ținte: cariera muzicală și familia. Despre cariera de artist am scris în rândurile de mai sus, și e una fascinantă.

Familia? În urmă cu un an, Liviu Teodorescu renunța la burlăcie! Se însura cu Laura, femeia care îi era iubită încă de pe băncile liceului a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu Iulia.

Cei doi sunt împreună de 12 ani.