Gabriela Dinu Știri 30.03.2021 18:00

Live Video Germania U21 – România U21. Vezi online partida de la Campionatul European de Tineret. Echipele de start

Live Video Germania U21 - România U21. Vezi online partida de la Campionatul European de Tineret. Echipele de start

Germania U21 – România U21 se va juca azi, de la ora 19:00. Este meciul decisiv pentru calificarea naţionalei lui Adrian Mutu din grupele Campionatului European de tineret, iar partida este disponibilă live, online, precum şi la radio.

UPDATE, ora 18:00. Au fost anunţate echipele de start:

România U21: Vlad – Haruț, Cobotariu, Pașcanu, Vlădoiu – Itu, Dulca, Oaidă – Olaru, Petre, Mățan
Rezerve: Aioani, Eșanu, Boboc, Opruț, Drăgușin, Cîmpanu, Moruțan, Ciobanu, Chindriș, Popescu

Germania U21: Dahmen – Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum – Baku, Dorsch, Maier – Nmecha, Klimowicz, Berisha
Rezerve: Schubert, Grill, Moukoko, Burkardt, Ozcan, Ambrosius, Jakobs, Thiaw, Stach, Kruger, Leitsch, Janelt

TVR 1 va transmite meciul ce va fi comentat de Emil Hossu-Longin, împreună cu Marian Olaianos, iar live video pe internet poate fi văzut pe platforma tvrplus, acolo unde nu ai nevoie de cont.

Germania U21 – România U21 LIVE VIDEO la EURO 2021

O victorie în această seară ne-ar asigura câştigarea grupei, din care mai fac parte şi Olanda şi Ungaria. România U21 are 4 puncte acumulate până acum, din egalul cu Olanda sau Ţările de Jos, scor 1-1, şi victoria din meciul teribil din faţa Ungariei U 21, când arbitrajul a fost unul defectuos.

„Rar mi-a fost dat să văd un arbitraj ca ăsta. Eu am jucat la FC Olt, nu vreau să mai dau exemple. Pe vremuri erau câteva echipe care au avut un arbitraj foarte bun acasă. Pe la Moreni era greu să treci de centrul terenului. De asta mi-a adus aminte și în seara asta… cornere, faulturi, chestii din astea care te toacă mărunt. Iese Ganea la schimbare și el nu știa ce se întâmplă”, a fost şi reacţia furtnoasă a lui Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Naţionala României s-a impus în faţa Ungariei cu scorul de 2-1 după golurile lui Alexandru Măţan şi Alex Paşcanu. Pentru duelul cu Germania U21, Adrian Mutu nu va putea conta pe Marius Marin şi George Ganea, fiul lui Ionel Ganea. Ambii jucători au fost suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Totodată, „tricolorii” revin la echipamentul clasic, de culoare galbenă, după ce au evoluat în albastru complet în faţa Ungariei, după ce la şedinţa tehnică s-a decis ca România să poarte echipamentul de rezervă, pentru meciurile considerate a fi în deplasare.

Partida Germania U 21 – România U21 se va disputa azi, de la ora 19:00 şi va fi transmis pe TVR 1, tvrplus.ro şi Radio România Actualităţi.