Gabriela Dinu Știri 30.03.2021 08:55

Cine transmite la TV meciul Germania U21 – România U21 de la EURO 2021, faza grupelor

Cine transmite la TV meciul Germania U21 - România U21 de la EURO 2021, faza grupelor

Echipa naţională de tineret a României participă la Campionatul European destinat categoriei sale de vârstă. Ultimul meci din grupe, Germania U21 – România U21, se va disputa azi, 30 martie.

Naţionala antrenată de Adrian Mutu are mici probleme de efectiv, după ce titularii George Ganea şi Marius Marin au fost suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Unde se vede la TV meciul Germania U21 – România U21, din grupele EURO 2021

Toate partidele României U 21 sunt transmise la TV de către Televiziunea Română şi vor putea fi văzute pe postul central, TVR 1. Meciul se va disputa de la ora 19:00 a României şi poate fi văzut sau ascultat pe toate mediile.

Platforma tvrplus.ro oferă acces gratuit tututor celor care dispun de o tabletă, laptop sau telefon şi îşi doresc să vadă partida Germania U21 – România U21 în format live video online. Pentru persoanele care nu pot ajunge nici la TV şi nici nu au posibilitatea vizionării acestuia online, ai au o ultimă şansă de a fi la curent cu meciul naţionalei, ascultând comentariul la radio, căci Radio România Actualităţi transmite toate partidele de la EURO 2021 de tineret.

România U 21 revine la echipament galben

După ce la meciul cu Ungaria „tricolorii” mici au evoluat în echipamentul de deplasare, de culoare albastră, acum revin la clasicul galben, atât de contestat în ultima vreme în online.

Echipamentul celor două reprezentative pentru meciul de azi Germania U21 - România U21. Sursa foto: FRF.ro
Echipamentul celor două reprezentative pentru meciul de azi Germania U21 – România U21. Sursa foto: FRF.ro

Înaintea partidei, România şi Germania sunt la egalitate pe primul loc al grupei, cu un avantaj al nemţilor în aceea ce priveşte golaverajul. Ambele au obţinut câte 4 puncte şi în cazul în care ne impunem în această seară, România va ieşi din grupele competiţiei.

Dacă vom face egal, atunci vom sta la „mâna” jocului rezultatelor şi cu ochii pe meciul dintre Ţările de Jos (Olanda) şi Ungaria, căci se califică primele două echipe din grupă şi Olanda are deja două puncte şi cu o victorie în faţa Ungariei ar face 5 puncte, la fel ca noi, în cazul unui egal. Rămâne de văzut, iar cel mai important este meciul naţionalei din această seară.